Haberler

Oyuncu Nejat İşler'in Hastanede Tedavi Görmesi

Yaşadığı Bodrum'a bağlı Gümüşlük beldesinde İşler'in, hastaneye yatmadan birkaç hafta önce futbolcularla bir araya gelip sohbet ettiği öğrenildi Gümüşlük Belediye Başkanı Tire: "İşler, çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Kendisi aynı zamanda Gümüşlük sevdalısı ama bilsinki biz onu çok seviyoruz, dört gözle.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu Bodrum'da gittiği hastanede tedaviye alınan, bugün de İstanbul'daki bir hastaneye sevk edilen Nejat İşler'in, hastaneye yatmadan birkaç hafta önce Gümüşlük beldesinde amatör futbolcularla bir araya geldiği belirtildi.

Yılın önemli bölümünü geçirdiği Bodrum'a bağlı Gümüşlük beldesindeki amatör futbol karşılaşmalarına katılan İşler, aynı zamanda takımın da taraftarı.

Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, gazetecilere yaptığı açıklamada, İşler'i hem insan olarak hem de yardımseverliği ile çok sevdiklerini söyledi.

İşler'in Bodrum turizmine önemli katkı sağladığını dile getiren Tire, "İşler her zaman insanların yanında olmuştur. İşler, çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Kendisi aynı zamanda Gümüşlük sevdalısı ama bilsinki biz onu çok seviyoruz, dört gözle bekliyoruz" dedi.

Tire, İşler'in aynı zamanda Gümüşlükspor taraftarı olduğunu ve takıma destek verdiğini kaydetti. - Muğla

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Tire Nejat İşler Gümüşlük Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title