Haberler

Oyuncu Naz Elmas, dün akşam Erol Özmandıracı ile evlendi

Güncelleme:

36 yaşındaki ünlü oyuncu Naz Elmas, bir süredir birlikte olduğu 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı ile nikah masasına oturdu. Çiftin yalıda gerçekleşen düğününe ünlü isimler de katıldı.

Son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz isimli dizide rol alan 36 yaşındaki güzel oyuncu Naz Elmas, bir süredir birlikte olduğu 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı ile dün akşam Esma Sultan Yalısı'nda evlendi.

ÜNLÜ İSİMLER YALNIZ BIRAKMADI

Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşen düğün törenine birçok ünlü isim katıldı. Görkemli bir düğünle evlenen Naz Elmas'ın düğününe katılanların arasından Pınar Altuğ, Yağmur Atacan ve Engin Altan Düzyatan gibi birçok ünlü isim vardı. Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak da nikah törenine katılan isimler arasında yer aldı.

Oyuncu Naz Elmas, dün akşam Erol Özmandıracı ile evlendi

"BİR ARAYA GELMEMİZİN SEBEBİ CİMBOMLULUĞUMUZ"

Düğün sonrası Uçankuş'a röportaj veren Naz Elmas, "Çok heyecanlı ve çok mutluyuz. Bizim bir araya gelme sebebimiz Cimbomluluğumuz. Erol'u ilk gördüğümde evleneceğim insan olduğunu anlamıştım" dedi. Galatasaray Yönetim Kurulu üyelerinden biri olan Özmandıracı ise "Onu ilk gördüğümde evleneceğimiz anlamıştım. Naz'ın ailede sıkı Galatasaray taraftarı" şeklinde konuştu.

Oyuncu Naz Elmas, dün akşam Erol Özmandıracı ile evlendi

EROL ÖZMANDIRACI KİMDİR?

Erol Özmandıracı, 1967 yılında İstanbul'da doğdu. İlk öğrenimini Şişli Terakki Lisesi'nde, lise öğrenimini ise İngiltere'de Oxfordshire Carmel College'de tamamladı. 1989 yılında yüksek öğrenim içim New York'a giden ve burada Syracuse Üniversitesi'nde ekonomi tahsili yapan Erol Özmandıracı, 1993 yılında okulu bitirdikten sonra, bir Japon firmasında kimyasal ürünler ve metal departmanı satış müdür yardımcılığı yaptı.

Oyuncu Naz Elmas, dün akşam Erol Özmandıracı ile evlendi

Daha sonra ülkeye dönen Erol Özmandıracı, 1994 yılında Esteks Dış Ticaret şirketini kurdu. Bu şirkette Kurucu Başkan ve CEO olarak ev tekstil imalat ticaret ve pazarlama işleri yaptı. 2006 yılında bu şirketin yapısı değişti ve tekstil kumaş ithalat ve pazarlama faaliyetleri yapmaya başladı. Bu arada Erol Özmandıracı, 2000 yılında kurduğu Bay Gıda şirketinde pirinç ve çeltik gibi kuru gıda ticareti yaptı. Bu şirkette Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Üyesi'dir. Ayrıca 1997 yılında kurduğu Bay İnşaat şirketi, arsa ve proje geliştirme, mimari projelendirme, konsept geliştirme ve pazarlama ve satış yönetimi çalışmalarını yürütüyor.

İlgili Haberler
500

Yorumlar (31)

GERÇEK:

Artık kadınlar para dışında gözü hiçbirşeyi görmüyor. Sadece para olsun yeter bu çok üzücü

39
2
yanıtYanıtla
yuh:

kadın 36 yaşında. ey gerizekalılar sizene. bu neyin haberi. yok kendisinden 16 yaş büyükmüş. bide kocası yani. evlenmişler. mutlu mesut olun vb. diyeceğine. 16 yaş büyük diye başlık haber yuh

17
6
yanıtYanıtla
meraklı:

önce mutluluklar diyimde sonra yazık etmişsin kendine be kızım. .

17
2
yanıtYanıtla
fatih:

Parası olmasa bu adama selam bile vermez. Yolda eskaza arkasından gelse polisi arar ama para işte kadınların aklını kafasından alır.

18
0
yanıtYanıtla
Cem i.:

boş işler. . . .

15
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Adamın iş insanı olduğunu tahmin etmiştim. . . Hiç şaşırmadım. . . Parra parra parraaa, gözün kör olsun emi. . .

13
0
yanıtYanıtla
sakat ördek:

enazından evde kalmadı

10
2
yanıtYanıtla
Zaza:

PARA'' nın Açmadığı KİLİT Kalmadı Galiba.

10
0
yanıtYanıtla
Gül:

Evlenme defterinde ayrilma tarih icin yer hazirmi? Yillardir beraberlk yasiyorlar, bu sova ne gerek? Evlenmenin anlamini öldürdüler

6
0
yanıtYanıtla
AŞK ADAMI:

HATUNUN TİP KAYMIŞ

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title