Haberler

Oyuncu Gökçe Akyıldız, 3 yıllık evliliğini tek celsede bitirdi

Güncelleme:

Oyuncu Gökçe Akyıldız, 3 yıl önce evlendiği ve bir çocuğunun olduğu eşi Mustafa Özyurt ile sessiz sedasız boşandı. Akyıldız, sosyal medya hesabında eşiyle olan tüm fotoğrafları da sildi.

Yıllar önce yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinin başrol oyuncularından Gökçe Akyıldız 2017 yılında evlendiği Mustafa Özyurt'la boşandı.

TÜM ANILARI SİLDİ

TV100'de yer alan habere göre: Ömer Aslan adında bir oğlu olan Akyıldız, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 3 yıllık eşiyle anlaşmalı olarak yollarını ayırdı. Oğlunun velayetini de alan 27 yaşındaki oyuncu hayatına yeni bir sayfa açtı. Oyuncu sosyal medya hesabı Instagram'dan da Özyurt'la ilgili tüm fotoğrafları sildi.

Yeni bir işe de başlamaya hazırlanan Akyıldız, Koliba Film'in Star TV için çekeceği Kazara Aşk dizisiyle el sıkıştı.

Oyuncu Gökçe Akyıldız, 3 yıllık evliliği tek celsede bitirdi

Oyuncu Gökçe Akyıldız, 3 yıllık evliliği tek celsede bitirdi

Oyuncu Gökçe Akyıldız, 3 yıllık evliliği tek celsede bitirdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kırgın çiçekler Mustafa Özyurt gökçe akyıldız Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (38)

CAPKIN KIZ ASLI:

EN IYISINI YAPMIS PARAN VAR GENC VE GUZELSIN HAYAT TEK ERKEGE BAGLANIP KALINMAYACAK KADAR KISAVE GUZEL GEZ TOZ EGLEN SEVGILI YAP SIKILDIN SEVGILI DEGISTIR HAYATI YASA.

5
28
yanıtYanıtla
AlpTuna:

Sonun belli gibi...

yanıt11
yanıt1
Hakan:

Sizene kardesim. Siz kendi isinize baksanız. Gercekleri ve daha önemli seyleri haber yapsaniz Cok büyük ekonomik kriz in esigindeyiz. Döviz altin ucusa gecti resmen. Ne olcak böyle. Yetmez ama evet dediniz. İnsallah sonumuz olmaz bu parti. Ülke büyük develosyana gidiyor gibi. İnsallah engel olabilirler

17
6
yanıtYanıtla
Fani:

Her olayı hükümete vurmak için çan atıyorsunuz ayağınıza diken batsa hükümet yaptı daha ne olucak görün koyunlar dersiniz bozuk zihinler

yanıt11
yanıt11
Evrem:

Bu parti bu parti taktınız kafayı sen işine bak o zaman gelmiş magazin haberinin altına siyaset yapıyorsun memnun değilsin gidersin bu ülkeden

yanıt2
yanıt0
Hakan yatar:

bunlar için önemli mi evlilik

17
5
yanıtYanıtla
ADIM:

Boşanma bu kadar kolay olmamalı. Sonra çocuklar ortada kalıyor. Olan çocuklara oluyor

15
6
yanıtYanıtla
sisi:

Senin kafana emi. Neden boşandığını nereden biliyorsun. Ne yani kadın aldatılsa da dayak yese de, şiddetli geçimsizlik varsa da çocuklar için katlansın mı. Sen katlan, heralde başında yok bu kadar rahat olduğuna göre yada koca parası yiyorsun belli ki. Çocuklar birgün büyüyüp iş sahibi olup evlenip gidecek olan kadına olacak. Çocuklar evden gitmiş, kadın o adamla mutsuzluğuna devam. Kadın bu dünyaya çocuklar için kötü giden bir evliliğe katlanmak için yaratılmadı. Aklınız yüzünden memleket bu halde.

yanıt7
yanıt6
..:

EVLİLİK KOLAY DEĞİL BİRBİRİNE SAYGI SEVGİ VE SABIR GÖSTERMEYİNCE BOŞANMA KAÇINILMAZ ALLAH HERKESİN YOLUNU AÇIK ETSİN

19
0
yanıtYanıtla
AlpTuna:

Bi sen eksiktin. Dul ve az ünlü.

13
5
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title