Haberler

Oyuncu Gizem Karaca, Olay Çıkartınca Otelden Kovuldu

Güncelleme:

Bir dönem uyuşturucu ticaretinden hapis cezası alan oyuncu Gizem Karaca, olay çıkartınca kaldığı otelden atıldı.

Geçtiğimiz aylarda uyuşturucu davasıyla anılan oyuncu Gizem Karaca'nın, film için konakladığı Fethiye'deki otelde alkolün dozunu kaçırınca, olay çıkardığı iddia edildi. Oyuncu, müşterileri rahatsız ettiği için otelden gönderildi.

OTELİN LOBİSİNDE BAĞIRMAYA BAŞLADI

İddiaya göre; Gizem Karaca, başrolünü Ümit Kantarcılar'la paylaştığı "Bizim Semtin Çocukları" filmi için Fethiye'de konakladığı otelde olay çıkardı. Oyuncu, eğlencenin dozunu fazla kaçırınca otelin lobisinde bağırmaya başladı.

Oyuncu Gizem Karaca, Olay Çıkartınca Otelden Kovuldu

GÖREVLİLER SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Milliyet'in haberine göre; görevliler, Gizem Karaca'yı sakinleştirmek için araya girse de başarılı olamadı. Daha sonra duruma set ekibi ve oyuncular müdahale etti. Ancak tartışmanın daha da büyüdüğü öğrenildi.

Oyuncu Gizem Karaca, Olay Çıkartınca Otelden Kovuldu

OTELDEN AYRILMASI İSTENDİ

Ortam sakinleşmeyince, otel yönetimi diğer müşterileri rahatsız ettiği gerekçesiyle Gizem Karaca'dan otelden ayrılmasını istedi. Gizem Karaca, daha sonra başka bir otele yerleşti.

Oyuncu Gizem Karaca, Olay Çıkartınca Otelden Kovuldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ümit Kantarcılar Gizem Karaca Fethiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

Dürbünlü:

artislerin topluma zararlarından başka,hiçbir yararları yoktur.

18
1
yanıtYanıtla
BİRSEN:

sorsan çok elit ve hoşlar ulan yapmadığınız pislik kalmıyor birde sanatçı diyorlar bunlara

15
0
yanıtYanıtla
Takipçi:

fazla koklamıştır.

13
0
yanıtYanıtla
ASLI:

ŞİŞEDE DURDUĞU GİBİ DURMUYOR AMA ONSUZDA HAYAT ÇEKİLMİYOR.

3
8
yanıtYanıtla
...:

bunlar hep fazla alkolden . . yazık

9
2
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

demek ki sadece ticaretini yapıyormuş. . Kullanıcı olsaydı alkol etki etmezdi. Alkol için de şunu söyleyebilirim. . Yaramıyosa içme ulen. .

9
1
yanıtYanıtla
dadaş:

AAA sanatçıya bu yapılırmı nerde medeniyet . . . . cumhuriyett düşmaları sizi tüüü sizee

5
3
yanıtYanıtla
ESKİ İÇİCİ:

ZOR ABİ UYUŞTURUCUYU BIRAKSA ALKOL ALKOLÜ BIRAKSA TEKRAR UYUŞTURUCU ÇOK ZOR BIRAKMASI ALLAH YARDIMCISI OLSUN. ALLAH DE YETE NAMAZ KIL YETER AMA O DA ZOR ÇEVREDEN DOLAYI

8
0
yanıtYanıtla
sakin serbest:

Böyle karaktersizlerin haberlerini yapıp reklamına alet olunuyor resmen

7
1
yanıtYanıtla
Yahya..:

Güzelligi, tüm, cirkinliklerini, , simarikligini, örtüyor, cok güzel bir kadin. .

0
8
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title