Haberler

Oyuncu Burak Deniz, sevgilisi Didem Soydan'la sarmaş dolaş pozunu paylaştı

Güncelleme:

Bir süredir model Didem Soydan'la aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Burak Deniz, sosyal medya hesabından sevgilisiyle ilk fotoğrafını paylaştı.

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Didem Soydan ve Burak Deniz, geçtiğimiz günlerde görüntülenince aşkları belgelenmiş oldu. Soydan'ın aşkını ilan etmesinin ardından Deniz de paylaştığı fotoğrafla ilişkisini ilan etti.

"ENFES BİR GECEDEN SICACIK BİR KARE"

Sosyal medya hesabından Soydan'a sarıldığı bir pozu paylaşan Burak Deniz, "Enfes bir geceden sıcacık bir an bu kare" notuyla takipçileriyle paylaştı. Yakışıklı oyuncunun pozuna kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Didem Soydan, "Burak ile birlikteyiz, mutluyuz" deyip aşkını ilan etmişti.

Oyuncu Burak Deniz, sevgilisi Didem Soydan'la sarmaş dolaş pozunu paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Didem Soydan Burak Deniz Haberler

500

Yorumlar (41)

Hediye:

Aşk masum bir duygudur. ( her hafta yeni biriyle beraber olup adına aşk demiyorlarmı ! Ahlaksızlıkları örtmek için kullanmasınlar onun zaten bir adı var

52
6
yanıtYanıtla
El patron:

Boyleleri ask yasamiyor, ask yasadiklarini saniyorlar. Boyleleri evde kalmis unlulerin fingirdesmesi. Kim kime dum duma. Sira sira geciriyorlar iste.

yanıt17
yanıt2
İmanlı adam:

Allah kahretsin. İman eden biziz dua edende biziz ama en iyi şekilde onlar yaşıyor bu adaletsizlikten başka bir şey değil. benim çocukluğum fakirlik içinde geçti Türkiye nin en berbat mahallerinden birinde büyüdüm ama Allah a her zaman dua ettim. hiçbir şey değişmedi en sonunda cami hocası oldum ama yine fakirim bıktım artık. Çevremde ne kadar yakışıklı ve zengin kişi varsa hiçbiri Allaha inanmıyorlar ben cami hocasıyım dediğimde gülüyorlar. Geçen sanayide çalışan bi tanıdıkla konuştum o da aynı şeyden şikayetçi.

14
37
yanıtYanıtla
Mmm:

Sen bu kafayla hoca falan olma zaten..

yanıt6
yanıt5
Dobra:

Dünya kâfirlerin cenneti, müminlerin zindanidir.ahiet kâfirlerin zindanı müminlerin cennetidir hoca aklını başına al

yanıt15
yanıt1
aaaa:

kardeş cami hocası ne ya, sen önce kendin inanmıyorsun isyan ediyorsun insanları müslümanlığa nasıl çağıracaksın. ben cami hocası olduğuna inanmıyorum ama gerçekten hocaysan git istifa et yerine adam gibi biri gelsin.

yanıt18
yanıt2
Dadaş:

Hoca nasipte olan gelir başa.Sen şükür ile yaşa.Boyle isyan edersen olursun termaşa

yanıt20
yanıt2
ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

DÜNYADAKİ TÜM DİNLER CAHİL VE FAKİR İNSANLARI SÖMÜREREK İÇİN UYDURULMUŞ YALANLARDIR.

yanıt2
yanıt8
Deryaa:

Bütün ünlülerden nefret ediyorum nefret kötü örnek oluyorlar

26
6
yanıtYanıtla
Adin kamil:

Bir cisim yaklasiyor sankii

yanıt0
yanıt2
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title