Haberler

Oyuncu Afra Saraçoğlu, K-Pop dansıyla izleyenleri kendinden geçirdi

Güncelleme:

"Öğretmen" dizisinin güzel oyuncusu Afra Saraçoğlu, son dönemde dünyayı kasıp kavuran K-Pop müziği eşliğinde dans hünerlerini gösterdi. Takipçilerini paylaştığı video ile büyüleyen Saraçoğlu, beğeni yağmuruna tutuldu.

Oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile 1 yılı aşkın bir süredir birliktelik yaşayan Afra Saraçoğlu, Güney Kore popu olarak bilinen ve dünyada ciddi bir hayran kitlesine sahip olan K-Pop müziği eşliğinde yeteneğini konuşturdu. Güzel oyuncu, sergilediği figürlere son derece hakim olduğu görülürken dans öğretmeniyle birlikte izleyenleri büyüledi. Saraçoğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşım, takipçileri tarafından oldukça beğenildi.

"K-POP'U YENİ KEŞFETTİM"

Ünlü oyuncu, dans şovunu Instagram hesabından, "Dans etmeye bayılıyorum. K-Pop'u da yeni keşfettim ve gerçekten çok sevdim. Hocama koşa koşa 'hadi bana hemen K-Pop öğret dedim' ve kısa sürede böyle bir şey çıktı ortaya. Eğlen" notuyla paylaştı.

K-POP NEDİR?

K-pop, İngilizce "Korean pop" ifadesinden kısaltma),Güney Kore kökenli bir pop müzik türüdür. İnternet sayesinde çok geniş kitlelere yayılmış durumdadır. Güney Koreli şarkıcı Psy'nin "Gangnam Style" şarkısının klibi, YouTube'da en çok izlenen videolardan biri olmuştur.

K-pop müzik özellikle gençler arasında popülerdir. K-popu sadece bir müzik türü değil, aynı zamanda bir alt kültür olarak da görmek mümkündür. Sadece müzikleriyle değil danslarıyla da ünlüdür. Neredeyse bütün şarkılarının dansı vardır. Daha çok 3-5-7-13 kişili erkek veya kadın grupları bulunur.

Oyuncu Afra Saraçoğlu, dans hünerleriyle izleyenleri büyüledi

Oyuncu Afra Saraçoğlu, dans hünerleriyle izleyenleri büyüledi

Oyuncu Afra Saraçoğlu, dans hünerleriyle izleyenleri büyüledi

Oyuncu Afra Saraçoğlu, dans hünerleriyle izleyenleri büyüledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Afra Saraçoğlu Güney Kore Haberler

Bakmadan Geçme

Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli? Muhammed Akbey kimdir? Zafer Partisi Erzurum Pasinler Belediye Başkan Adayı Muhammed Akbey kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (65)

Hoca:

Bunları yapacağına camiye gitsin.

8
8
yanıtYanıtla
Mkh:

Kaybol lan CHP trolü

yanıt4
yanıt2
Kürsat:

Dans zamanimi? Pandemi var, kadin cocuk Ciyaetleri alip basini gidiyor, küreysel ekonomik Kriz Bunlarin mesgul olduklari seye bakin Mantiktan ne kadar mahrumlar Pes dogrusu

8
6
yanıtYanıtla
sananebea:

abi sırf kpop fanlarını üstüne çekmek için yapmadıysa neyim.

9
5
yanıtYanıtla
0131:

sacmalik

9
4
yanıtYanıtla
Afra love:

Aynaya bak

yanıt2
yanıt2
AHİRET:

CEHENNEM ATEŞİNDE EN ÇOK YANANLAR KADINLAR İDİ ÇEŞİTLİ UZUVLARINDAN ASILARAK ATEŞİN ÜZERİNDE KIYAMET GÜNÜ İÇİN SADECE ALLAHA YALVARIRLAR ONLAR TÖVBE EDERLER AMA ATEŞTEN IZDIRAPTAN KAÇAMAZLAR...

6
6
yanıtYanıtla
Afra love:

Bu ne şimdi

yanıt3
yanıt5
gg:

bumu dans ? komik olmayin

9
3
yanıtYanıtla
Jiminssi:

Dans olduğunu göremiyorsan demek ki gözlerinde sorun var istersen bir doktora git

yanıt6
yanıt2
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title