Haberler

Oğlu Konuştu! Vefat Eden Oya Aydoğan'ın Vasiyeti Yerine Getirilecek

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğdu, annesinin, vasiyeti üzerine Ulus Mezarlığı'na defnedileceğini açıkladı.

7 günlük yaşam savaşını kaybeden ünlü sanatçı Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğdu, "Bu süreçte yanımızda olan bize dua eden herkese teşekkür ediyoruz. Vasiyeti, bir isteği vardı. Ulus Mezarlığı'nda gömülme isteği vardı. Oraya defnedilecek." dedi.

Evinde patates kızartması yerken fenalaşan ve aort yırtılması teşhisiyle hastanede tedavi altına alınan 59 yaşındaki Oya Aydoğan'ın ölüm haberini alan yakınları ve sevenleri hastaneye akın etti. Hastaneye gelen sanatçı Seda Sayan konuşmakta güçlük çekerek başsağlığı diledi. Nuri Alço, oyuncu Tolga Güleç ve Yeliz Şar da hastaneye gelenler arasındaydı.

ANMA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğdu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Aydoğdu, "Eminim ki bütün Türkiye'nin çok sevdiği benim en değerlim 1 hafta verdiği yaşam mücadelesini kaybettik. Yarın (bugün) 14.30'da Cemal Reşit Rey Kongre Salonu'nda anma töreni düzenleyeceğiz. Ardından da Levent Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Ulus Mezarlığı'nda toprağa vereceğiz." dedi.


VASİYETİ YERİNE GETİRİLECEK

Gurur Aydoğdu, annesinin vasiyetinin yerine getirileceğini belirterek, "Bu süreçte yanımızda olan bize dua eden herkese teşekkür ediyoruz. Vasiyeti, bir isteği vardı. Ulus Mezarlığı'nda gömülme isteği vardı. Oraya defnedilecek. Ameliyattan güçlü çıktı. Ne yazık ki 1 hafta sonra bu kötü haberi aldık. Allah'ın takdiri." şeklinde konuştu.

Oyuncu Tolga Güleç, "Anneler gününde başlayan bu serüven bugün son buldu. Umudumuz vardı, bugün bitti. Bazı gerçekleri kabul etmek zorundayız. İnşallah cennette Kemal Sunal'la, Kayahan'la buluşurlar." diye konuştu.

Oyuncu Yeliz Şar ise, "Hepimizin başı soğolsun. Çok sevdiğim ablamdı. Genelde büyüklerimiz olsun kim olursa olsun kaybettikten sonra 'çok iyi insandı' derdik. Gerçekten benim çok samimi ablamdı. Sözün bittiği yer." ifadelerini kaydetti.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (9)

ALİİ:

ÖLÜMÜN ÇALMAYACAĞI KAPI YOK. . ALLAH O GÜN BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN YARDIMCISI OLSUN. .

53
1
yanıtYanıtla
BİR KIZ:

ÇOK ÜZÜLDÜM ÇOK AĞLADIM BEYNİMİN SAĞ TARAFI AĞRIYOR ÜZÜNTÜDEN

32
11
yanıtYanıtla
seba:

Allah in Rahmetinden umut kesilmez boyle yapti , soyle yapti deyip bu insani yargilamak bize dusmez . Ahiretteki durumundan hic kimsenin bilgisi olamaz onu sadece Allah bilir he eger gunah islemisse ki herkes isler onu cektikten sonra eger imani varsa affedilir. onemli olan kalanlarin bu insana dua etmeleri her zaman Rahmet okumalaridir. Allah affedicidir. bu soyledigim herkes icin gecerlidir.

39
1
yanıtYanıtla
türkmen:

allah rahmet eylesin!! günahlarını afeylesin. . . olumsuz yorum yapan kullarına da biraz insanlık nasip eylesin. . . . . . . . . . . . .

18
0
yanıtYanıtla
vahim:

yeşil çamı cennete taşıyorlar çocuğa baksana inş. demiş kemal sunalla kayahanla felan buluşurlar diyor bunlar varya bunlar bence laikliği modern anlayışı onlara göre medeniliği ahirete de taşımayı düşünüyorlar okadar da eminler allahıncc. şerihatını orada da istemez bence bunlar

2
13
yanıtYanıtla
Adil:

Allah rahmet eylesin. Arkadaş ölen ölmüş, Yok amel defteri yok hesap yok kitap, sanki bütün hayatı boyunca yaptığı iyilikleri kötülükleri siz yazmışsınız gibi yorum yapmakta günahtır.

13
2
yanıtYanıtla
MU ACABA?:

bende cami yada okul yaptırma vasiyeti gibi bişey aklıma gelmişti. ulusta meşhurlar ; yüksek sosyete multi zenginler yatıyorda ondanmı acaba?

5
9
yanıtYanıtla
trabzon:

allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun

9
1
yanıtYanıtla
MEHMET KORKMAZ:

VASİYETİ ÇOK GÜZEL OĞLUNA DA VESİYATI YERİNE GETİRMEK DÜŞER ULUS MEZARLIĞININ ŞÖYLE BOĞAZ MANZARALI BİR YERİNDE OLURSA RAHMATLIK DAHA DA MUTLU OLUR TEK VE SON İSTEĞİ YERİNE GETİRİLSİN.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title