Haberler

Outcast 2. Sezon Bölümleriyle 11 Nisan'dan itibaren FX'te

The Walking Dead'in yaratıcısı Robert Kirkman imzalı Outcast 2. sezon bölümleriyle Amerika yayınından 1 gün sonra 11 Nisan Salı gününden itibaren FX ekranlarında hayranlarıyla buluşuyor.

İzlenme rekorları kıran The Walking Dead efsanesinin yaratıcılarından Robert Kirkman'ın aynı isimli çizgi romandan uyarladığı Outcast, 2 sezon bölümleriyle Amerika yayınından 1 gün sonra 11 Nisan Salı gününden itibaren FX ekranlarına geliyor. ABD dışında 125 ülkede yayınlanan ve Facebook üzerinden canlı yayınlanan ilk bölümüyle hem bir ilki gerçekleştiren hem de 26 milyon kişiyle izlenme rekoru kıran Outcast ikinci sezonda gerilimi artırmaya devam ediyor.

Patrick Fugit tarafından canlandırılan ve çocukluğundan itibaren şeytani bir güç tarafından rahatsız edilen Kyle Barnes'ın hikayesini anlatan Outcast'in 2. sezonunda Kyle'ın sevdiklerini korumak için verdiği mücadele zorlaşıyor. Gittikçe daha karanlık ve tahmin edilemez bir yere dönüşen Roma'nın yayınladığı manifestonun arkasındaki sırlar hala gizemini korurken, Kyle geçmişiyle ilgili gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

The Walking Dead Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title