Haberler

Otso ABD Menşeli Ürün Kullanmayacak

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin, ABD'nin Türkiye'ye karşı izlediği politikaya tepki olarak ABD menşeli malzeme kullanmayacaklarını bildirdi.

Şahin, oda binasında gazetecilere yaptığı açıklamasında, Kurdaki dalgalanmayı dindirmeye yönelik yoğun bir gayretin içinde olan hükümetin hafta başından beri aldığı önlemleri yakından takip ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Ordu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, mal ve hizmet tedarikinde bugüne kadar gösterdikleri hassasiyeti daha da artıracağız ve satın almalarda maliyeti yüksek bile olsa yerli malını ithal ürüne tercih edeceğiz. Bu katkının kendi ülkemizde kalmasına bugüne kadar gösterdiğimizin üzerinde itina göstereceğiz."

Ticaret erbabı olarak sorumluluğumuzun farkında olduklarını dile getiren Şahin, şöyle devam etti:

"Daha çok çalışmak, daha çok kazanmak ve kazandırmak, daha çok ihracat yapmak, daha çok istihdam sağlamak bugün hepimiz için vatan borcudur. Gün güçlü ve büyük Türkiye için birlik günüdür. Çarkların daha hızlı bir şekilde dönmesini hep birlikte sağlamalıyız. Bu yüzden Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Oda Meclisi ve tüm üyelerimiz olarak devletimizin ve milletimizin daima yanındayız. ABD menşeli malzeme kullanmayarak, devletimize olan gerekli desteği üyelerimiz ile birlikte sağlayacağız."

Şahin, Türk lirasına destek kampanyasına da sahip çıktıklarını ifade ederek. "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz seferberliği çağrısına Ordu TSO olarak tek vücut halinde cevap veriyoruz, 'Biz de varız' diyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Ordu Otso Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title