Haberler

Otomobil sürücüsü, çarpıştığı motosiklet sürücüsünü suçladı: Senin üstünden araçla geçtim ne diyeyim?

Güncelleme:

Aksaray'ın Yeni Sanayi Mahallesi 95 numaralı caddede sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Özgür Çağlar yönetimindeki plakalı motosiklet, Hüsamettin Anaz'ın kullandığı otomobille kavşakta çarpıştı. Yere savrulan Çağlar, ayaklarının üzerinden otomobilin geçmesi sonucu yaralandı. Yaralı Çağlar'a ilk müdahaleyi bu sırada yoldan geçen Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis'inde görevli Doktor Kemal Öztürk yaptı.

"SEN ARACIN ALTINA GİRDİN, BEN DE SENİN ÜSTÜNDEN GEÇTİM NE DİYEYİM?"

Yerde yatarak ambulansın gelmesini bekleyen Çağlar, Hüsamettin Anaz'a, "Otomobili kullanan siz miydiniz?" diye sordu. Anaz da, "Sen karşıdan dönüyor muydun, nereden geliyordun? Daha otomobilin sinyal kolu öğlece kaldı. Ne dersen de hemşerim. Ben ilerde sinyal verdim. Ben dönüp sanayiye dükkana gidiyordum. Olacak oldu mu oluyor. Ya sen görmedin ya da ben görmedim. Ama sonuçta geldin aracın altına girdin. Ben de senin üstünden araçla geçtim ne diyeyim? Araba senin üstünden geçti. Seni, ben aracın altından çekerek çıkardım. Olabilir ne yapalım? "diye cevap verdi.

"NE DİYEYİM İŞTE KAZA"

Gazetecilerin Hüsamettin Anaz'a "Kaza nasıl oldu?" sorusuna ise "Ben dönüyordum. O da gelip aracın altına girdi. Bir şey yok burada. Ne diyeyim işte kaza" dedi. Yaralı Çağlar, ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özgür Çağlar Aksaray Haberler

500

Yorumlar (6)

VATANDAŞ:

Geçmiş olsun. Bu işler çok sıkıntılı. Ben yaşadım park ettiğim yerden 40 mt ileride sola döneceğim sinyal verip yavaşladım yol 11 mt genişlikte karşıdan gelen motoru yatırdı 7 metre sürüklendi geldi tampona kafa attı. polis çağırdık yolu ölçtüler ön sol tekerlek 5, 65mt yani orta çizgiyi 15cm geçmişim. kalan 5, 35mt yoldan tır geçer ama motor geçemedi 15 santimle onun yolunu kesmişim ihale bana kaldı. istedimi 1 karış yoldan geçip gidiyor ama buna gelince suçlu benim. Adalet yok vesselam

1
2
yanıtYanıtla
Murat:

Merhamet kalmamış, ama bir gün bir araba çocuğunun üstünden geçerse söylediklerin aklına gelsin.

0
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

''Ben seni kasten öldürmeye teşebbüs ettim, ne diyeyim?'' Allah seni kahretsin!

0
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Kardeşim ihale kaldı değil, suçluymuşsun, gerekeni veya azını yapmışlar; olay bu.

0
0
yanıtYanıtla
he:

İstanbulda da olsa Aksarayda da olsa taksici her yerde aynı. . . . anladınız siz.

0
0
yanıtYanıtla
Hadsiz:

geçmiş olsun. . . Türkiye''de kazaların yüzde 99 saygısızlık yüzünden oluyor. Bu yüzden herkese saygılı olmaya davet ediyorum. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title