Haberler

Otobüs Durağında Cinsel İlişkiye Giren Çifti Balkonda Çay İçen Teyze Cep Telefonuyla Kayda Aldı

Güncelleme:

İngiltere'de güpegündüz otobüs durağında cinsel ilişkiye giren çifti, balkonunda çay içen yaşlı kadın cep telefonu kamerasıyla anbean kaydetti.

İngiltere'de balkonunda çay içen yaşlı kadın gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı.

Balkonun tam karşısında yer alan otobüs durağında 49 yaşındaki Carol Taylor ve 41 yaşındaki Alan Severn çifti güpegündüz cinsel ilişki yaşamaya başladı.

CEP TELEFONU KAMERASIYLA KAYDETTİ

Çiftin uluorta cinsel ilişki yaşadığını gören yaşlı kadın telefonuna sarılıp otobüs durağındaki ilişkiyi anbean kaydetti.

POLİS, ÇİFTİ GÖZALTINA ALDI

Otobüs durağında yaşanan ilişkiden rahatsız olanlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Taylor ve Severn çiftini gözaltına aldı.

EVE KADAR DAYANAMAMIŞLAR

Polis merkezinde ifade veren çift, trafik çok yoğun olduğu için eve kadar dayanamadıklarını ve bu nedenle otobüs durağında ilişkiye girdiklerini söyledi.

150 SAAT BEDAVA ÇALIŞACAKLAR

Hakim karşısına çıkan çifte, mahkeme para cezasının yanısıra kamu yararına 150 saat bedava çalışma cezası verdi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Carol Taylor Cinsellik Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

TANER TAN:

insanlar git gite tamamen hayvanlaşacak.

15
2
yanıtYanıtla
IM.:

IŞTE ANCAK HAYVANLAR YAPAR BUNU ADAMLAR DINSIZLIKTEN IYICE HAYVANLASMISLAR.BUNLARDAN INSANLIK BEKLENMEZ.ANCAK HAYVANLIK BEKLENIR.

12
4
yanıtYanıtla
zalımın oğlu:

bizim salaklarda bu sözde modern avrupalılara özeniyor. bunlar köpek gibi sokakta ilişkiye giriyor, bunlar mı medeni, bu mudur medeniyet?

9
1
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK__:

Avrupa''nın çağdaşlığı bu kadar olur, ama bize uymaz bunlar, hükümet de sokakta halkın arasında içki içilmesini yasaklamak istediğinde bizim çağdaşlarda inadına birasını alıp parklara bahçelere akın etmişti. Mecbur mu milletin kücük çocuğu seni elinde içki şişesiyle görmeye, Avrupa''da böyle köpek gibi yol ortasında ilişki yadırganmayabilir ancak biz müslümanız bize böyle şeyler gelmez.

8
1
yanıtYanıtla
baaaa:

köpekler bile utanıyor bunlar ne sizce

8
0
yanıtYanıtla
Sığır Bank:

Hayvandan bir farkımız kalmadı bulduğumuz yer de . . .

6
1
yanıtYanıtla
lanetliyahudiler:

ingiliz aile yapisi yahudi ailesi

5
1
yanıtYanıtla
Rezil admin:

Artik günlerce manşette yer veririm bu habere!

2
2
yanıtYanıtla
Adsiz:

Avrupayla ne alakasi var burda yokmu sanki sokak ortasinda yiyorlar birbirlerini iliskiye girmekle ne farki var.dinlede alakasi yok ahlak onemli olan.hic bir dinde ahlaksizlik yoktur.

4
0
yanıtYanıtla
mesut:

faketaxi yi beklemişler gelmemiş napsınlar

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title