Haberler

Osmaniye Öldü Sanıp Üzerini Gazete Kağıdı ile Örttüler

Öldü sanıp üzerini gazete kağıdı ile örttüler

OSMANİYE'nin Kadirli ilçesinde elindeki Türk bayrağı ile yolun karşısına geçmeye çalışan Mahmut Topal'a (80) kamyon çarptı. Çevredekiler, kaza sonrası öldüğünü düşündükleri yaşlı adamın üzerine gazete kağıdı ve elindeki Türk Bayrağını örttü. Ancak olay yerine gelen sağlık ekibi Mahmut Topal'ın yaralandığını belirlenince hastane götürdü. Ancak yaşlı adam burada yapılan müdahaleye rağmun kurtarılamadı.

Kaza, saat 14.00 sıralarında ilçe merkezinde meydana geldi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için düzenlenen etkinliğe katılan Mahmut Topal, törenin bitmesinin ardından evine giderken elindeki Türk Bayrağı ile yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada M.E. yönetimindeki 80 KB 869 plakalı mikser kamyonu, Mahmut Topal'a çarptı. Kazayı görenler sağlık ekiplerine bilgi verdi. Olay yerindeki vatandaşlar ambulans gecikince Mahmut Topal'ın öldüğünü düşünerek üzerini gazete kağıdı ve Türk Bayrağı ile kapattı.

SAVCI TEPKİ GÖSTERDİ

Olay yerinden tesadüf geçen Kadirli Cumhuriyet Savcısı Kutalmış Paksoy, bir süre ambulansı bekledikten sonra 155 imdat hattını arayarak görevliden, ambulansın acele gelmesini istedi. Paksoy, Memur bey ambulans gelmiyormuş. Ben olay yerindeyim kimse yok, acil gelsinler dedi. Kısa bir süre olay yerine gelen 112 acil yardım ekibi, üzeri kapatılan Mahmut Topal'ın yaşadığını belirledi. Ambulansla hastaneye götürülen yaşlı adam yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili olarak sürücü M.E. göz altına alınırken, başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Topal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title