Haberler

Osmaniye lösemi hastası fatma naz, yardım eli uzanmasını bekliyor

Güncelleme:

Lösemi hastası Fatma Naz, yardım eli uzanmasını bekliyorOsmaniye'nin Düziçi ilçesinde, 8 ay önce lösemi hastası olduğu belirlenen Fatma Naz Demir (8), ailesinin yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı yardım bekliyor.

Lösemi hastası Fatma Naz, yardım eli uzanmasını bekliyor

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde, 8 ay önce lösemi hastası olduğu belirlenen Fatma Naz Demir (8), ailesinin yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı yardım bekliyor. Adana Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Hematoloji Bölümü'nde tedavi gören ilkokul ikinci sınıf öğrencisi Fatma Naz'ın ailesi, doktorların kemik iliği nakli gerektiğini ve uygun iliğin bulunmaması durumunda eski sağlığına yeniden kavuşabileceğini belirterek yardım çağrısında bulundular.

Ev hanımı anne Meryem Demir, kızının Osmaniye'de ki tedavisinin ardından Adana'ya sevk edildiğini ve burada lösemi teşhisi konulduğunu belirterek 8 aydır tedavi gördüğünü söyledi.

Gözyaşları içerisinde kızını kaybetmek istemediğini belirten anne Demir, Sürekli baş ağrısı ve ateş şikayeti ile devlet hastanesine gittik. İlaçlar verildi, fakat faydası olmadı. Özel hastaneye gittik, sinüzit ve geniz eti var dediler. Tahlillerde kan değerleri sürekli düşük çıkıyordu. Kan ilaçları kullandık hiç bir fayda etmedi. Kızımı daha sonra Balcalı Hastanesi Hematoloji Bölümü'ne sevk ettiler. Orada kan tahlili ve kemik iliği testi yapıldı ve sonuçta lösemi olduğunu öğrendik orada. 7-8 aydır da tedavi görüyoruz. Doktorlar kemik iliği nakli şart olduğunu belirttiler. Herkesten yardım eli uzatılmasını bekliyoruz dedi.

Anne Demir, Halkımızdan yardım bekliyoruz ve çocuğumun yaşamasını istiyorum. Yardım bekliyorum. Halkımız kızım için donör olsun ve kan bağışında bulunsun. Çocuğumun ilik nakil olması şart. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyorum dedi. Kızının bakımında güçlük çektiğini, enfeksiyon kapmasından korktuğunu anlatan Demir, kızı Fatma Naz'ın çok zeki ve akıllı bir çocuk olduğunu, okula gitmeyi çok istediğini, fakat gönderemediklerini belirtti.

Kızının en kısa sürede sağlığına kavuşmasını isteyen Kepçe operatörü baba Ali Demir ise, Maddi durumumuz zayıf. Kepçe operatörüyüm, sezon bittiği için işsiz kaldım. Kızımın hastalığı ağır olduğu için evin içinde zaman geçirmeye çalışıyoruz. Allah kimsenin başına vermesin. Halkımızdan yardım bekliyorum. Arabamı sattım, zor bir aşamadan geçiyoruz. İnsanlardan kök hücre bağışını yapmasını bekliyorum diye konuştu.

İlik nakli bekleyen Fatma Naz Demir de ilk zamanlar başının ağrıdığını ve ateşlendiğini belirterek, tedavi için Osmaniye'ye ardından Adana'ya gittiklerini söyledi. Fatma Naz sağlığına kavuşmak, oyun oynamak, dışarıya çıkmak, arkadaşlarıyla oynamak istediğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Düziçi Lösemi Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title