Haberler

Osmangazi Üniversitesi'nde Yapılan Silahlı Saldırıda Rektör, O Anları Anlattı

Güncelleme:

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde bir araştırma görevlisinin dekan yardımcısı ve 3 doktora öğrencisini kurşunlayarak öldürdüğü olayda üniversite rektörü açıklama yaptı.

Osmangazi Üniversitesi'nin Meşelik Kampüsü'nde bir araştırma görevlisi dehşet saçtı. Saldırganın açtığı ateşte 4 kişi yaşamını yitirdi.

REKTÖR AÇIKLAMA YAPTI

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör. Prof. Dr. Hasan Gönen, Eğitim Fakültesindeki silahlı saldırıda ölenlerin sayısının 4 olduğunu açıkladı.

Osmangazi Üniversitesi'nde Silahlı Saldırıda Rektör, O Anları Anlattı

Prof. Dr. Gönen, yaptığı açıklamada, "Volkan ismindeki bir araştırma görevlimiz, dekan beyin odasına giriyor. Dekan bey orada tesadüfen yokmuş. Fatih Bey varmış, onu vurmuş. Daha sonra dekan yardımcımız ve üst katta 2 araştırma görevlimizi de vurmuş. Elinde tabanca ile binayı terk ettikten sonra güvenliklerimiz takip ekmişler.

Osmangazi Üniversitesi'nde Yapılan Silahlı Saldırıda Rektör, O Anları Anlattı

Biraz ileride polis derdest etmiş. Durum bundan ibaret. Şu anda şimdilik 4 ölümüz var. Başımız sağ olsun. Osmangazi Üniversitesi camiası olarak inşallah bu tür hadiseleri bir daha yaşamayız. Başımız sağ olsun" dedi.

SINAVLAR İPTAL EDİLDİ

Rektör ayrıca yapılacak sınavların 2 gün iptal edildiğini belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hasan Gönen 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Gangiister:

Adamı bunalıma sokmuslar .. kim!! Neden acaba ???

2
4
yanıtYanıtla
ASABİ:

onu bunu geçin bu adamın dosyası bu kadar kabarık kim korudu bunu kimin yeğeni açıklayın bu koruyanlarda dolaylı katill. . .

4
0
yanıtYanıtla
gül:

önüne gelen eğitimci olursa olucağı bu

3
0
yanıtYanıtla
REKTÖR MÜŞ:

Sana defalarca dilekçeler verilmiş bu adam tehlikeli diye neden korudun Rektör efendi? Şimdi ne yüzle çıkıp beyanda bulunuyorsun? Ey Cumhuriyet Savcısı bu adam görevini ihmal etmiş soruşturmada inşallah onun gereken cezayı almasını sağla Allah rızası için.

3
0
yanıtYanıtla
Selçuklu:

Rektör ve dekanın telefon kayıtları ve diğer deliller karartılmadan ivedi soruşturulması lazım.

1
0
yanıtYanıtla
aydın:

beğinleri öldürmeyelim yaşatalım onlar bizim geleceğimiz. . amerikada olsa el üstünde tutarlrdı

0
0
yanıtYanıtla
CETO..:

bakin arkadaslar . . . . Biseksülellik öyle heryerde olmuyo yaşadığın yer önemli batılı işi o, örnek anne baba pisikologtur anlayışla karşılar benim babam ilçe tarım müdürlüğünden emekli Biseksülelim ben desem sigortanı tam yatırıyorlar mı der

0
0
yanıtYanıtla
Kars tan:

Ülkemizin güzide hocaları nur içinde yatın bütün karslıların adına ülkemizin başı sağolsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title