Haberler

Osman Arı Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Konya Taşkent belediye başkan adayı olan Osman Arı isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde AK Parti Konya Taşkent belediye başkan adayı olan Osman Arı isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Konya Taşkent ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Osman Arı isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Konya Taşkent adayı Osman Arı kimdir? AK Parti Konya Taşkent adayı Osman Arı yüzde kaç oy aldı?

Osman Arı Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Konya Taşkent belediye başkan adayı olarak gösterilen Osman Arı Taşkent ilçesinde % 50,84 oranında oy almıştır. Taşkent ilçesinde % 50,84 oranında oy olan Osman Arı adlı AK Parti adayı toplamda 2.652 adet oy sayısına ulaştı.

Osman Arı Kimdir?

Osman Arı seçim sonuçları

Osman Arı, 1974 yılında Taşkent ilçesi Çetmi kasabasında doğtu. Taşkent İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan Arı, 1997 yılında memurluk sınavını kazanarak Çetmi Belediyesi'nde muhasip memurluğuna başladı. 2014 yerel seçimlerde Taşkent Belediye Başkanlığına seçilen Arı, evli ve dört çocuk babasıdır.

Konya Taşkent ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Osman Arı AK Parti Taşkent Konya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title