Haberler

Ortaca'da İş Bankası'dan 4 Bin Öğrenciye Karne Hediyesi

İş Bankası Ortaca Şubesi "Karneni Göster Kitabını Al" projesi kapsamında İlçe'de yaklaşık 4 bin öğrenciye karne ödülü olarak kitap dağıttı.

İş Bankası Ortaca Şubesi "Karneni Göster Kitabını Al" projesi kapsamında İlçe'de yaklaşık 4 bin öğrenciye karne ödülü olarak kitap dağıttı.

Geçen yıl başlayan proje dahilinde Türkiye genelinde toplam 1 milyon kitap dağıtıldığını bildiren Türkiye İş Bankası Ortaca Şubesi Müdiresi Yasemin Karakuş, başarılı öğrencilerin karne sevincine ortak olduklarını söyledi.

Ortaca'lı öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği kampanya kapsamında; Atatürk Bulvarı Merkez Şubesi'nde yaklaşık 4 bin kitabın dağıtımını yaptıklarını ifade eden Yasemin Karakuş, okuma alışkanlığının önemine dikkat çekti.

'Yazarlarımızdan Aziz Nesinin Çocuklara en güzel Masallar ve Öyküler' adını taşıyan kitabın banka görevlilerince karnesini getiren öğrencilere teslim edildiğini bildiren Müdire Karakuş'un açıklamasında; "Okuma alışkanlığının erken yaşlarda kazanılmasını sağlamak, çocukların zihinsel ve kültürel gelişimine katkıda bulunmak ve Bankamızla çocuklar arasında sıcak bir iletişim kurulmasına yardımcı olmak amacıyla, 'Karneni Göster, Kitabını Al' başlıklı bir projemizi hayata geçirdik.

Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarımız kapsamında 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılı sonunda başlattığımız proje ile l milyon öğrenciye, l milyon kitap dağıtılmıştır.Başta çocuklar olmak üzere tüm kamuoyu tarafından büyük ilgi gören kampanyamız ile Bankamız, her yıl Avrupa çapında farklı sektör ve kategorilerde gerçekleştirilmiş iletişim projelerine verilen ve prestijli iletişim ödülleri arasında sayılan "Avrupa Mükemmeliyet Ödülü"nü kazanmıştır.

Geleneksel hale getirilmesi planlanan kampanyamız kapsamında bu yıl, sevilen Türk yazarlarının masal ve öykülerinden derlenen "Çocuklara en güzel Masallar ve Öyküler" başlıklı bir antoloji kitabını dağıttık. Sunuş yazısını Doğan Hızlan'ın, sonsözünü Sunay Akın'ın kaleme aldığı kitapta, Ömer Seyfettin, Eflatun Cem Güney, Sait Faik Abasıyanık, Yaşar Kemal, Tahsin Yücel, Nazım Hikmet, Aziz Nesin, Nezihe Meriç, Necati Tosuner, Yalvaç Ural, Tarık Dursun K. ve Muharrem Buhara'nın eserlerine yer verilmiştir. Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından basılan kitap, karnesini gösteren öğrencilere şubelerimizden ücretsiz olarak hediye edilmektedir" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İş Bankası Ortaca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title