Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanlığında Görev Değişiklikleri

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına getirildi.

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına getirildi.

DSİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 10 Şubat 2015'ten bu yana DSİ Genel Müdürlüğü görevini yürüten Diniz, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atandı.

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Murat Acu DSİ Genel Müdürü, DSİ Antalya 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür de DSİ Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Yeni görevlendirmeler nedeniyle DSİ Genel Müdürlüğünde devir teslim töreni yapıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Akif Özkaldı, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, DSİ'nin büyük ve çok köklü bir aile olduğuna, bugün de bir nöbet ve bayrak değişimi yapıldığına işaret etti.

Kişiler değişse de vazifelerin değişmediğini söyleyen Özkaldı, "Bu kurumda başarılı olabilmeniz için ekip çalışmasına önem vermelisiniz. Çünkü başarının yolu ekip çalışmasından geçmektedir. Bugüne kadar yürüttüğümüz ekip çalışması ile devraldığımız bayrağı hep yukarılara taşıyarak daha büyük hedeflere ulaştık." diye konuştu.

DSİ'nin Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun öncülüğünde altın çağını yaşadığını ifade eden Özkaldı, "Bu altın çağı yaşamamızda ki en büyük etken DSİ Genel Müdürlüğü yapmış bir Bakan, DSİ Genel Müdürlüğü yapmış bir Müsteşar, DSİ Genel Müdürlüğü yapmış bir Müsteşar Yardımcısı ve sizlerle birlikte bir ekip halinde çalışmamızdan kaynaklanmaktadır." değerlendirmesini yaptı.

"Ekip ruhuyla çok başarılı çalışmalar yürüttük"

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atanan Diniz de 28 yıldır DSİ Genel Müdürlüğünün her kademesinde görev yaptığını, yaklaşık bir buçuk yıldır da Genel Müdürlük görevini yürüttüğünü anlattı.

Tüm çalışanlarla ekip ruhu içinde çok başarılı çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Diniz, vatandaşlardan gelen talepleri yerine getirmek için gayretle çalıştıklarını vurguladı.

DSİ Genel Müdürlüğü görevine atanan Acu da DSİ'nin usta-çırak ilişkisi çerçevesinde çalışılan çok köklü ve büyük bir aile olduğunu kaydetti.

DSİ'de göreve Bafra Ovası Sulaması ile başladığını dile getiren Acu, kontrol mühendisi, şube müdürü, bölge müdür yardımcısı, genel müdür yardımcısı olarak çalıştığı kurumda Genel Müdürlük görevini kendisine layık görenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Akif Özkaldı Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title