Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Kahramanmaraş'ta

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Biz sözünün eri bir hükümetiz. Ne söz verdiysek Allah'ın izniyle yapıyoruz.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Biz sözünün eri bir hükümetiz. Ne söz verdiysek Allah'ın izniyle yapıyoruz." dedi.

Eroğlu, 12 Şubat Stadyumu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, 278 milyon lira maliyetli 16 tesisin temel atma töreni ile Orköy kredi sertifika töreni için Kahramanmaraş'ta bulunduklarını söyledi.

Daha önce yapımına başlanan projelerden 89'nun tamamlandığını 43'ünün yapımına devam edildiğini anlatan Eroğlu, şöyle konuştu:

"Biz sözünün eri bir hükümetiz. Ne söz verdiysek Allah'ın izniyle yapıyoruz. Kahramanmaraş'ı ben çok iyi biliyorum. Şu ana kadar Kahramanmaraş'a 24 milyar lira yatırımla destan yazdık. Sizler de gereğini yaptınız. Gerek 1 Kasım seçimlerinde gerekse halk oylamasında bana göre Türkiye birinciliğini kazandınız. Türkiye'de bugün siyasi istikrar varsa bunun temelinde Kahramanmaraş var. Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak Kahramanmaraş'a en çok yatırım yapan bakanlığız."

Bakan Eroğlu, konuşmasının ardından orman mahallelerine yönelik hayata geçirilen kredilerden yaralananlara sertifikalarını verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Veysel Eroğlu Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title