Haberler

Orhan Övet'in Elini Sıktığı Kişinin Kimliği Belli Oldu

Güncelleme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na saldıran Övet'in TBMM'de dolaşırken elini sıktığı kişinin MHP Elmadağ Belediye Başkan adayı Aytaç Özel olduğu öğrenildi.

CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan yumruklu saldırının ardından ortaya çıkan yeni kamera görüntülerinde saldırgan Orhan Övet’le tokalaştığı görülen kişinin kimliği belli oldu.

MHP'Lİ BAŞKAN ADAYI

30 Mart yerel seçimlerinde MHP'nin Elmadağ Beldiye Başkan Adayı Aytaç Özel, görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu açıkladı.

"TANIMIYORUM, İLK DEFA GÖRDÜM"

Yazılı bir açıklama yapan Özel, saldırganı kesinlikle tanımadığını, bir vatandaş olarak yanına gelerek kendisiyle tokalaştığını söyledi. Özel, "Buradan açıkça belirtmek istiyorum ki, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan bu menfur saldırıyı gerçekleştiren şahsı hiçbir şekilde tanımadığım gibi, yapılan saldırıyı da şiddetle kınıyorum" ifadelerini kullandı.

Kamera görüntülerinde saldırganın MHP grup toplantısının ardından bir kişi ile tokalaşması ve sohbet etmesi tartışmaları da beraberinde getirmişti.

CHP, GÖRÜNTÜLERDEKİ KİŞİNİN BULUNMASINI İSTEMİŞTİ

Ortaya çıkan yeni kamera görüntülerinde Orhan Övet TBMM yerleşkesinde uzun süre dolaşıyor. Tüm güvenlik noktalarından geçiyordu. Bazı yerlere birkaç defa girip çıkan Övet, bir kalabalığın arasına karışıp burada biriyle sohbet ettikten sonra o kişiyle tokalaştığı görülüyordu.

TBMM İdare Amiri ve CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, "TBMM Koruma Güvenlik Daire Başkanlığı'na sordum. İğneyle kuyu kazılıyor. Daire Başkanlığı ile daha önce konuştuğumda tüm kamera kayıtlarının savcılığa gönderildiğini söyledi. Savcılığın bu kişiyi tespit etmesi gerekir." demişti.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Orhan Övet Aytaç Özel Elmadağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (106)

SİNEMsinem_erol@ymail.com:

ADAM BULUNDU BAKALIM CHP NE YAPACAK... AK PARTİLİ OLMAMASI EPEY ÜZMÜŞTÜR MHP YE DE SALDIRMANIN BİR ANLAMI YOK....EEEE NEYAPALIM CANA GELEN (ke)MAL A GELSİN......

35
29
yanıtYanıtla
Dinçmor@hotmail.com:

Bu katil akp li ve akp ye üye..Bunu da mı bilmiyosunuz..?Bu saldırıdan sonra akp den güya atmışlar.Hepsi hikaye ..bu saldırganın bir sürü sabıkası var ve akp nin militanı.Akp de açıkladı üyesi olduğunu..

yanıt0
yanıt0
TÜRKnkarabiyik@mynet.com:

SENİN MAL OLDUĞUN ORTADA DA HAM MADDENİ ANLAYAMADIK,ODUN MU KERESTEDEN Mİ YAPILDIN ACABA,AİLENE BİR BAK ANNENE BABANA BİR BAK MALLAR ÇOK YAKININDA SEN BAŞKA YERDE ARAMA,SANA SÖYLENECEK ÇOK SÖZ VAR FAKAT İÇİNDE BULUNDUĞUN PİSLİK BİZEDE SIÇRAR SEN O ÇIKURDA YAŞAMAYA DEVAM ET,YOLSUZLUK,RÜŞVET MİLLETİN MALLARINI HORTUMLAYANLARDAN PAYINA DÜŞENLERİ O ÇUKRA ATMALARINI BEKLE,O ÇUKURDAN DA SAKIN ÇIKMAYA ÇALIŞMA ÇÜNKÜ SİZ O ÇIKURDA YAŞAMAYA MAHKUM ZAVALLILARSINIZ,

yanıt0
yanıt0
feder@gmail.com:

akp nin 8 milyon kayıtlı üyesi var.dolayısıyla her suç işleyenin akp li olma ihtimali yüzde 12.kafan dinç değil sanırım.ivedilikle bakım yaptır.

yanıt0
yanıt0
Dinçmor@hotmail.com:

FE.zeka düzeyin çok düşük..Bu katilin dosyası çok kabarık..Her türlü sapık işler yapmış..Peki bu katili akp nasıl üye yapmış? Akp bu katilin geçmişini çok iyi biliyordu..Oldu mu yavrucuğum? Belki beynin almaz bunları ,çünkü akp parayla ne insanlar satın aldı ki..Sor bakim akp geçmişte başka partiden kaç tane belediye başkanını satın aldı?..Ya bakanlar.. milyon dolarlar ayakkabı kutuları..Değiştirilen mahkeme savcıları,hakimler..Ya akp nin atadığı sonra değiştirdiği polisler..Daha neler neler.. eskiden berberlik yapan şimdi müteahhitlik yapan akp liler..Bunların içinde tellak bile var yavrucuğum,onlardan daha haberin yok..

yanıt0
yanıt0
erol k.erol.karaca@windowslive.com:

geri zekalı senden ala mal olurmu...

yanıt0
yanıt0
BİLGEe_waho@hotmail.com:

her neyse.. Kılıçdaroğlu o yumruğun kat kat fazlasını haketmişti, herkese hayırlı olsun..

29
23
yanıtYanıtla
galipm.galipcoskun@hotmail.com:

rüşvet aldı memleketimi sattı koluna 700 bin liralık saat mi taktı söyle bakalım bilge arkadaş cumhuriyet halk partisinin bu ülkeye hiç bir zararı olmadı bu ülkeye her zaman faydası olmuştur sen cahil okumamış insan olduğun için hem kör hemde sağır kafayı din ile bozmuş ukala

yanıt0
yanıt0
sevdadanyanaasksana_@mail.com:

bilge biri senin babana öyle yumruk atsa ne düşünürsün burdan bol keseden salıyorsunya

yanıt0
yanıt0
el turcogangister@web.de:

@SEVDADANYANA: birisi senin babana yumruk atsa, sen gidip yanaginimi oksarsin?

yanıt0
yanıt0
Tüm 106 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title