Haberler

Orhan Kaynar Futbol Turnuvası Başladı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC) organizasyonu ile bu yıl 9'uncusu düzenlenen Orhan Kaynar Futbol Turnuvası başladı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) futbol sahasında gerçekleştirilen turnuvanın açılış törenine, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Sanayi Odası Başkanvekili Erkut Çelebi, Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Cahit Erdem ve yöneticiler, TGC Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Turgut, yöneticiler ile eski başkanlar, merhum Orhan Kaynar'ın eşi Mine Kaynar ve torunu Kaan Kaynar, kardeşi Mustafa Kaynar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski yöneticisi Süleyman Akal ve turnuvadaki takımların temsilcileri katıldı.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, tüm takımlara başarılar dileyerek, merhum Orhan Kaynar'ın torunu Kaan Kaynar ile birlikte turnuvanın başlama vuruşunu gerçekleştirdi.

18 Haziran 2001'de geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Hürriyet Gazetesi Karadeniz Temsilcisi Orhan Kaynar adına düzenlenen turnuvada iki ayrı grupta 10 takım mücadele edecek.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kaynar Ortahisar Trabzon Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title