Haberler

Orduspor, Cuper ile Yolları Ayırdı

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor'da teknik direktör Hector Cuper ile yollar ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor'da teknik direktör Hector Cuper ile yollar ayrıldı.

Trabzonspor sonrasında Orduspor yönetimi, teknik direktör Hector Cuper ile yapılan görüşme sonucunda karşılıklı olarak yolları ayırma kararı aldı.Orduspor'da, Hector Cuper ile yolların ayrılmasıyla, teknik direktörlük görevine bir dönem Galatasaray'da yardımcı antrenörlük yapmış, Ordulu olan Cevat Güler getirildi.

'GÜLER, PAZARTESİ GÜNÜ EKİBİYLE ORDU'DA'

Orduspor resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre Orduspor'un yeni teknik direktörü Cevat Güler'in Pazartesi günü 6 kişilik ekibiyle birlikte takımın başına geleceği ve Kasımpaşaspor hazırlıklarına başlayacağı bildirildi. Yine aynı gün saat 13.00'da Hector Cuper'de, takım ile vedalaşarak, Ordu'dan ayrılacak.

Orduspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Hector Cuper'e teşekkür edilirken,"Orduspor'un ligde kalacağından şüphemizin olmaması ile birlikte taraftarımızın da desteği ile Süper Lig'den kopmayacağız.Fenerbahçe karşılaşması sonrasında verilen seyircisiz oynama cezasının kaldırılması için Orduspor Kulübü olarak gerekli başvurular gerçekleşmiştir. Cezanın kaldırılacağı ve Kasımpaşaspor karşısında taraftarımızın desteği ile kazanacağımıza inancımız tamdır. Orduspor, taraftarı ile var olan ve bugünlere birlik ve beraberlik ile gelen bir kulüp olduğunu bilmektedir. Son 5 haftamızda da birlik ve beraberliğimizi bozmadan hep birlikte Süper ligden kopmamak için mücadelemizi sürdürelim. 5 haftanın sonunda ise Süper ligde kalmanın mutluluğu hep birlikte yaşayalım" ifadeleri yer aldı. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kasımpaşaspor Hector Cuper Orduspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title