Haberler

Ordu Develer Ödemiş'te Güreşti

Develer Ödemiş'te güreştiİZMİR'in Ödemiş ilçesi kırsal Konaklı Mahallesi'nde, Ödemiş Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen geleneksel deve güreşleri 100 namlı devenin katılımıyla yapıldı.

Develer Ödemiş'te güreşti

İZMİR'in Ödemiş ilçesi kırsal Konaklı Mahallesi'nde, Ödemiş Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen geleneksel deve güreşleri 100 namlı devenin katılımıyla yapıldı.

23'üncü Konaklı Deve Güreşleri, Konaklı Arenası'nda yapıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı güreşlere Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinden 100 deve getirildi. Şenlik havasındaki güreşleri Ödemiş Belediye Başkanı AK Partili Mahmut Badem, AK Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Münir Bezmez'in de aralarında bulunduğu yaklaşık 1000 kişi izledi. Bazı vatandaşlar güreşleri piknik yaparak seyretti. Güreşler öncesi arenayı dolduranları selamlayan AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ata sporuna gönül veren sevgili hemşehrilerimle, burada geleneksel hale gelen ve bugün 23'üncüsü düzenlenen deve güreşlerinde genci, yaşlısı biraradayız. Bu geleneğimizi hep birlikte sürdürmeye çalışıyoruz. Ata sporlarımızın yaşatılması amacıyla Ödemiş'te yeni bir arena yaptık. Bundan sonra ikinci deve güreşini de orada gerçekleştireceğiz. 18 Mart Çanakkale Şehitlerimiz anısında düzenlenen rahvan at yarışlarını bu yıl 17 Mart'ta yeni alanımızda yapacağız. Türkiye'nin her yerinden katılım sağlanacak büyük bir yarış alacak. 17 Mart'ta hiçbir yere söz vermeyin. Yarışlarda birlikte olalım dedi.

Günboyu devam eden güreşlerin sonunda dereceye giren develerin sahipleri kupa ile ödüllendirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ödemiş Belediyesi Mahmut Badem Konaklı Ödemiş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs Boğa Yeniayının Burçlara Etkisi: Yeni Başlangıçlar, Fırsatlar ve Yenilenme Zamanı FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2024? FED faiz kararı ne olur? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? 18 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs'ta okullar tatil olacak mı? 18 Mayıs hangi güne denk geliyor? GALATASARAY, ZAHA'YI GÖNDERİYOR MU? Okan Buruk kararını verdi: ZAHA TRANSFER Mİ OLUYOR? #9917 Amasya Belediyesi hangi parti? Amasya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bekçilik alımı ne zaman 2024? 1. Dönem bekçilik alım başvuru şartları nedir, başvuru tarihi belli oldu mu? TRABZONSPOR İLK 11'LERDE KİM VAR? Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçında ilk 11'ler kim? #9917 TRABZONSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA? #9917 Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı HANGİ KANALDA? CANLI İZLE! AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ açıklandı mı? #128204 AÖF final sınavları ne zaman? Talasemi nedir? Talasemi hastalığı tedavisi nedir? Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi?
title