Haberler

Sokak ortasında sevgilisini öldürdü, polisi görünce kendini vurdu

Güncelleme:

Bir kadın daha cinayete kurban gitti. Ordu'da sevgilisini silahla öldüren şahıs, ardından polislerin geldiğini görünce kendine ateş etti.

Ordu Fatsa Kurtuluş Mahallesi'nde Kemal E.(32), sevgilisi olduğu öğrenilen Sema D.'yi(34) silahla vurarak öldürdü. Olay yerine gelen polisi görünce kendine de ateş eden Kemal E., ağır yaralandı.

İSTANBUL'DAN FATSA'YA GELDİLER

Yaralı, 112 ekiplerince Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kemal E., ile Sema D.'nin Fatsa'da ikamet etmedikleri, İstanbul'dan geldikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sokak ortasında sevgilisini öldürdü, polisi görünce kendini vurdu

Sokak ortasında sevgilisini öldürdü, polisi görünce kendini vurdu

Sokak ortasında sevgilisini öldürdü, polisi görünce kendini vurdu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Fatsa Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

CAN DEP:

Fakirlik yoksuluk issizlik adaletsizlik hukusuzluk ülkeyi bu duruma getirdi,Buda sadece basina yansiyanlar..

13
19
yanıtYanıtla
derman:

ne alaka boş yorum yapma

yanıt11
yanıt6
cetin cetiner:

CAN DEP ne saçmalıyorsun. yoksulluk diye birşek yok, bolluk var, yokluk olan kişi ekmeğinin peşine düşer aşk meşk peşine değil.

yanıt3
yanıt3
adil:

Fuhuş hayatı yaşayanların cinayet işlemediği veya kurban gitmediği 1 gün bile geçmiyor bilmiyorum farkında mısınız.

26
3
yanıtYanıtla
FFFF:

YA ARALARINDA İMAM NİKAHI VARSA

yanıt0
yanıt2
ASABİ FATSALI:

Gayrı meşru yaşam tarzı kimseye mutluluk getirmez çoğu kez her iki tarafın din ve dünyasını yıkar bu olay olduğu gibi

26
2
yanıtYanıtla
menemen:

Modernleştikçe, çağdaşlaştıkça, batılılaştıkça , Seküler hayatı dolu dolu yaşadıkça Toplumda. . . . . . . . Kadın cinayetleri ve kadına yönelik şiddet daha daha fazla artmakta nedense. . . . . .

17
7
yanıtYanıtla
Selçuklu:

Sen kendini rahat hissedeceksen git maraba ol.

yanıt3
yanıt3
Türk:

modern çağdaş ülkelerde bunları göremezsin yalnız. Bunları yobazlaşan gerileşen hukuksuzlaşan ülkelerde görürsün. Ortadoğu ülkeleriyle Avrupa ülkelerini karşılaştır bakalım. Ama sizin ayaklar, kafalarla yer değiştirdiği için hiç bir zaman anlayamıyorsunuz. Bunu size anlatanlar 100 yıl önce gelmesine rağmen.

yanıt7
yanıt6
k.k:

ne ilgisi var olayla . . . gayrimeşru ilişkiden bahsediyo burada sen neyin kafasını yaşıyon . .

6
11
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title