Haberler

Öpüşürken poz vermek isteyen Pelin Akil ve Anıl Altan'a ikiz kızlarından müdahale

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Pelin Akil, sosyal medya hesabından eşi Anıl Altan'la öpüştükleri bir fotoğrafı paylaştı. Oyuncu, paylaşımının devamında "Büyük resmi görmek için sola kaydırabilirsiniz" diyerek kızlarının pozlarına nasıl engel olduğunu gösterdi.

2016 yılında nikah masasına oturan Pelin Akil ve Anıl Altan çift, 2019 yılında ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına aldı. Mutluluklarını her daim sosyal medya hesabından paylaşan Pelin Akil, son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi.

İKİZLERDEN BABALARINA MÜDAHALE

Pelin Akil, önceki gün eşi ve ikiz kızlarıyla bir düğüne katıldı. Akil, Instagram hesabından eşiyle öpüştüğü bir pozu yayınlayarak "Büyük resmi görmek için sola kaydırabilirsiniz" notunu düştü. Düğünde dudak dudağa poz veren çifte müdahale kızlarından geldi. Babalarının annelerini öpmesine müsaade etmeyen ikizler, babalarını elinden tutarak çekti. Kızların o halleri ise kameralara yansıdı.

Öpüşürken poz vermek isteyen Pelin Akil ve Anıl Altan'a ikiz kızlarından müdahale

Öpüşürken poz vermek isteyen Pelin Akil ve Anıl Altan'a ikiz kızlarından müdahale

Öpüşürken poz vermek isteyen Pelin Akil ve Anıl Altan'a ikiz kızlarından müdahale

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Anıl Altan Pelin Akil Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (3)

TT:

Küçük kızın ar damarı sağlammışta bu iki medya soytarısı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim...

174
34
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Birbirlerine yakışmışlar. Ufaklıkta çok sevimli bir şey.

4
3
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

abi neden yaptıgınızı paylaşmak zorundasınız,yani bu goruntuyu verme geregı neden duyuyorsun.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title