Haberler

Onur Market İkinci Şubesini Açtı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Onur Market'in ikinci şubesi Atatürk Caddesi üzerinde açıldı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Onur Market'in ikinci şubesi Atatürk Caddesi üzerinde açıldı.

Düzenlenen açılışa Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Azcan ile Vehbi Demirtaş, Özel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen, Özen Grup Yönetim Kurulu Üyeleri, Ayşe Hatun Özen Vakfı Genel Müdürü Yusuf Kavaklı, Onur Market çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını Özel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen gerçekleştirdi. Özen, ülke ekonomisinin ciddi sıkıntılar yaşadığı bir dönemde Onur Market'in ciddi ve düzgün adımlarla ülke ekonomisine değer kattığını söyleyerek, "Ayrıca bölgemizin ekonomisine de katma değer sağlamakta, bölgeye istihdam sağlamaktadır" dedi.

Yeni mağazanın oluşumunda katkısı olanlara teşekkür ederek sözlerini sürdüren Özen şöyle devam etti: "Mağazamız çok güzel olmuş, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başkanımız bizi burada onurlandırdı, kendisine ve misafirlerimize teşekkür ediyorum."

Onur olarak sebze ve meyve, et ile unlu mamüllerde iddialı olduklarını ifade eden Ekrem Özen, "Üç sektörde bütün aracıları aradan çıkarıp, maliyetleri sıfıra indirerek üreticiden tüketiciye ulaştırıyoruz.

Yine aynı şekilde eti kendi tesislerimizde hijyenik bir ortamdan geçirerek bilinçli bir şekilde sizlerle buluşturuyoruz. Unlu mamülleri de kendi üretimimizden sizlere ulaştırıyoruz" ifadelerini kullandı

Programda Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Ertem, Onur Market'in açılışında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek şunları söyledi: "Çerkezköy büyüyor ve gelişiyor. Türkiye'nin de ekonomik anlamda gelişmesi Çerkezköy'e yatırımlarında artmasını sağlıyor.

Çerkezköy'e yatırım yaparak burada bu müesseseyi açan Onur marketleri yetkililerine teşekkür ediyorum. Onur market ürünleriyle, uygun fiyatlarıyla kalitesini her zaman kanıtlamıştır. Bu müessesenin tüm Çerkezköy'e hayırlı olmasını diliyorum."

Konuşmaların tamamlanmasının ardından dua edildi, sonrasında ise açılış kurdelesi kesildi. Açılış sonrasında Özel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen, misafirlerine Onur Market'i gezdirerek bilgi verdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Özen Çerkezköy Ali Ertem Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title