Haberler

Onur Kıvrak: Ben Ömrümü Trabzonspor'a Verdim, Peşimizi Bıraksınlar

Güncelleme:

Antalyaspor maçı sonrasında hakem kararlarına isyan eden Onur Kıvrak, "Ben Trabzonspor için ömrümü verdim. Lütfen artık bizim yakamızı bıraksınlar." diyerek sitem etti.

Trabzonspor'un Antalyaspor'a 1-0 mağlup olduğu mücadelenin ardından Onur Kıvrak açıklamalarda bulundu ve hakem kararlarına isyan etti.

Flaş röportaj esnasında isyan eden Onur Kıvrak'ın sözleri şu şekilde:

"TRABZONSPOR BÜYÜK BİR CAMİA"

"Bu akşam gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu veda maçında kazanmak isterdik. Olmadı. Aslında, bir futbolcunun bunları konuşmaması gerekiyor ama maalesef olmuyor. Ben aynı hatayı yapsam, hakem benim lehime faul çalsa şaşırırım. Onun elinden kaçan bir top, golümüz faul diye iptal ediliyor. Dışarıdaki faul, penaltı deniyor. Trabzonspor forması çok büyük, çok temiz. Trabzonspor büyük bir camia"

"LÜTFEN, PEŞİMİZİ YAKAMIZI BIRAKIN"

"Trabzonspor'un önü kesilemeyecek. Ne olursa olsun, bu köklü kulüp, bu köklü camia, bu temiz forma bir gün hak ettiği yerlere kesinlikle gelecek. Biz futbolumuzu oynayalım, herkes işini yapsın. Ben konuştuğum zaman, bazı yorumcular "Onur baksın işine" deniyor. Ben ömrümü Trabzonspor'a verdim. Lütfen ama lütfen, bizim yakamızı bıraksınlar. Biz oynayalım, kesmesinler önümüzü. İyi arkadaşlarımız var , iyi hocamız var, iyi yönetimimiz var. Bizim peşimizi, yakamızı bırakın. Siz de zevk alın. Kaybederiz, kazanırız önemli değil. Bir daha hakem hatalarıyla gündeme gelmeyelim. Lütfen."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Antalyaspor Onur Kıvrak Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title