Haberler

Onikişubat Belediyesi'nden Uğur Işılak Konseri

Kahramanmaraş’ın Onikişubat Belediyesi sosyal etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek, vatandaşlarını Uğur ışılak konseriyle buluşturdu.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat Belediyesi sosyal etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek, vatandaşlarını Uğur ışılak konseriyle buluşturdu.

Kurulduğu günden bu yana eğitim, spor, sosyal ve kültürel faaliyetlerine aralıksız devam eden Onikişubat Belediyesi, yaklaşık 2 hafta önce yapımı tamamlanıp hizmete sunulan bisiklet ve yürüyüş yolunda Uğur Işılak konseri düzenledi. Yüzlerce Onikişubatlı'nın katıldığı konserde sanatçı Işılak, birbirinden farklı eserlerini sevenleriyle paylaştı. Konser öncesi açıklamada bulunan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, " Türkiye'de bir ilk olan bu yürüyüş ve bisiklet yolumuz hemşerilerimize hayırlı olsun" dedi.

Mahçiçek, "Kahramanmaraşlı kardeşlerimizin önemli ve medeni bir ihtiyacını karşılamak için bu tesisimizi 15 gün önce açmıştık. Çok ciddi Allaha şükür rağbet gördü. Önemli bir ihtiyacın karşılanmış olduğunu biz bu şekilde görmüş olduk. Biz bu konser programımızı 15 gün önce yapmayı planlamıştık ama o gün maalesef terör belasından dolayı ülkemizde şehitlerimiz vardı. Dolayısıyla, bu konseri ötelemek durumunda kaldık. Bugün, Uğur Işılak konserini hemşerilerimizle beraber izledik. Türkiye'de bir ilk olan bu yürüyüş ve bisiklet yolumuzun hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kendisinin de bir bisiklet tutkunu olduğunu belirten Uğur Işılak, "Bu 9 kilometrelik bisiklet yolunu yapıp vatandaşların hizmetine sunan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Işılak, "Hem Cumhuriyet Bayramını idrak etmek üzere bir aradayız, hem de 9 kilometrelik bisiklet ve yürüme yolu hizmeti sunuldu Kahramanmaraş halkına. Bende çok ciddi bir bisiklet tutkunu olarak bunu duyunca inanın çok sevindim. Hafta da en az 30-40 kilometrelik bisiklet turlarım oluyor İstanbul'da sahil şeridinde. Özellikle bisiklete, yayalara açık havada spor yapmak isteyenlere açık bu imkanı sağladığı için Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'e teşekkür ediyoruz" dedi.

Soğuk havaya rağmen konsere yoğun katılan gösteren vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarıyla Işılak'a eşlik etti. Konser sonunda Başkan Mahçiçek sanatçı Uğur Işılak'a çiçek hediye etti. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Hanefi Mahçiçek Kahramanmaraş Uğur Işılak Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title