Haberler

Ömür Gedik'in Canlı Performansına Eleştirileri Yağmuru

Güncelleme:

Gedik, rock tarzda okuduğu için büyük eleştiri topladığı "Hey Onbeşli" isimli türküyü bu kez de canlı olarak seslendirince eleştiriler iki kat arttı.

Oscar ödüllü aktör Russell Crowe'un yönetmenliğini üstlendiği 'Son Umut' filminde, Cem Yılmaz'ın 1'inci Dünya Savaşı'na Tokat'tan giden 15 yaşlarındaki çocuklar için yazılan 'Hey Onbeşli' adlı ağıt türküsünü oyun havası gibi seslendirilmesi tepki çekti.

ELEŞTİRİLERE ALDIRMADI

Cem Yılmaz ile gündeme gelen türküyü Ömür Gedik bu kez rock tarzda seslendirince eleştiriler iki kat arttı. Gedik aldığı tüm eleştirilere rağmen bu türküyü bu kez de dün gece Star TV'de konuk olduğu Okan Bayülgen'in programında canlı olarak seslendirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Russell Crowe Cem Yılmaz Ömür Gedik Komik - İlginç Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

efeMobil-ANDROID:

bu nasıl rezil nasıl kötü bir ses hala bunlar ekranda reklam pesinde millet de prim veriyor tıpkı bizim yaptığımız gibi.

27
2
yanıtYanıtla
Bunlarin,namazI kILINMAZ..?:

bunlar öldügünde, rahmet dilenmez ve namazlarida kilinmaz, , anladinizmi cahiller. . ?

9
20
yanıtYanıtla
LeventmobilWeb@haberler.com:

Abla aman sus kurban olayım sen sadece filim eleştirmenliği yap onu geliştir doğrusunu söyledinde rock tarzı söylemenmi kaldı

23
4
yanıtYanıtla
haydomobilWeb@haberler.com:

Dugunlerde oyun havasi olarak caliyor yillardir bu kadin soyleyincemi tepki cekti anlamadim

17
8
yanıtYanıtla
...Mobil-ANDROID:

kadini dinlemedim.yorumum yok ama bu turkude bizim halkimiz ne zaman oturup agladi?? 34 yasimdayim kendimi bildim bileli her calindiginda oyun havasi gibi calinir ve oynanır. . .

20
3
yanıtYanıtla
OnurMobil-IOS:

Şimdi bu kadın gerçekte nedir ,eğitimi kariyeri nedir. Valla bilmiyorum. Merak ettim

19
3
yanıtYanıtla
Realistt:

Kurban oluyum sus. . Seyirciler dumur olmuş birbirlerine bakıyolar

21
1
yanıtYanıtla
f.nur:

tokatlıların eleştrilerine kınamasına maruz kalmışta bilmem neymiş. . bende tokatlıyım yıllardır bu türküyü oyun havası olarak dinlenir düğünlerde oynanır, bu tokatlılar neyin muhasebesini yapıorlar anlamadım, ben kaç yıldır hiç slow ve ağlatıcı şekilde dinlemedim hiç. bu seferde benm hemşeriler dikkat cekmeye calıstılar heralde:)

10
4
yanıtYanıtla
tokatli sinsMobil-ANDROID:

ben Tokatliyim ömür gedigi bilmem ama cem yilmazi elestirmekde tokatlilar kesinlikle haksiz ben sahsen memleketlilerime katılmıyorum bütün düğünlerde oyun havası çalarken kivirtmayi içmeyi oynamayi biliyoruz adam ne guzel reklamimizi yapıyo hemen muhalefet oluyoz yohh herii sizdeee

10
3
yanıtYanıtla
LeventmobilWeb@haberler.com:

Eşşekler At taklidi yaparken onbaşılar bir anda general olmuşken ömür kulak tıtmalıyor çokmu

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title