Haberler

'Olur Olur' Filminin Antalya Galası Yapıldı

Güncelleme:

"Olur Olur" filminin Antalya galasına katılan oyuncular Alper Kul, Ayça Varlıer ve Taner Ergör, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Alper Kul, Özdilekpark Alışveriş Merkezi'ndeki etkinlikte, 7 Kasım'da vizyona giren filme gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Filme ilişkin güzel eleştiriler aldıklarını anlatan Kul, "Oyuncu arkadaşlarımızdan, izleyicilerden güzel geri dönüşler olduğunda çok mutlu oluyoruz. Filmin vizyona girmesinin bugün üçüncü günü. Bunun keyfini çıkarıyoruz" dedi.

Kul, senaryosunu Ali Kobanbay ile yazdığı filmde başarısız bir insanın hikayesini anlattıklarını kaydetti.

Çocukken derslerinin iyi olmadığını belirten Kul, "Gençliğim, çocukluğum çok hoş geçmedi. Oradaki Ali'den çok şey var bende de" ifadesini kullandı.

Varlıer ile Ergör de filme ilgi gösteren sinemaseverlere teşekkür etti.

"Olur Olur!"

Kerem Çakıroğlu'nun yönettiği filmin oyuncu kadrosunda Ayten Uncuoğlu, Alper Kul, Mehmet Özgür, Aylin Kontente, Ayça Varlıer, Taner Ergör, Şinasi Yurtsever, Onur Buldu ile Selin Yeninci gibi isimler yer alıyor.

Komedi türündeki filmde, kendi hayatları çok da yolunda olmayan yaşam koçu Zihni ve asistanının, tek müşterileri Ali'nin hayatını son derece farklı teknikler kullanarak yoluna sokma çabaları anlatılıyor.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Ayça Varlıer Alper Kul Antalya Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title