Haberler

"Ölüm Seni Arar Oldum Nerdesin"

Kıvırcık Ali'nin Son Kasedinde Seslendirdiği 'Nerdesin' Türküsünün Sözleri Dikkat Çekti.

Sanatçı, kendi bestelediği türküde "Ölüm seni arar oldum nerdesin" diyordu.

Kıvırcık Ali'nin cenazesi Adli Tıp'taki işlemlerinin ardından Avcılar'daki cemevine getirildi

Cemevi önünde gözyaşı döken sanatçının eşinin 3 haftalık hamile olduğu öğrenildi

Kıvırcık Ali olarak bilinen sanatçı Ali Özütemiz'in 'Hepimize Yeter Dünya 'adlı son albümünde seslendirdiği 'Nerdesin' türküsü sanki bugünü anlatıyordu. Havalimanına giderken Büyükçekmece'de geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren ünlü Türkücü, sözü ve müziği kendisine ait olan Nerdesin adlı türküde, "Izdırabı gül suyuna bandılar / Gülüm seni arar oldum nerdesin / Ayrılığı altın tasta sundular /

Ölüm seni arar oldum nerdesin" diyordu.

YARDIMSEVER BİR SANATÇI

Kıvırcık Ali'nin ölüm haberi sevenlerini yıktı. Ailesinin ve akrabalarının yaşadığı Avcılar Yeşilkent Mahallesi hüzne boğuldu. Bizzat yaptırdığı Er Mahmut Dede Cemevi önünde toplanan kalabalık, birbirine başsağlığı diledi. Sarılıp gözyaşı dökenler o kadar çoktu ki, kimin Kıvırcık Ali'nin yakını, kimin hayranı, kimin arkadaşı olduğu birbirine karıştı. Adli Tıp Kurumundan alınan cenaze cemevine getirilirken, trafik durdu. Kalabalık cenaze aracı cemevi önüne yanaşmadan, tabutu omuzlara alıp taşıdı. Bu sırada cemevi önünden feryatlar yükseldi. Yıllarca maddi manevi yardım ettiği mahalle halkı da ona olan saygılarından cemevi önünde toplandı.

3 HAFTA ÖNCE 3'ÜNCÜ ÇOCUĞUNUN MÜJDESİNİ ALMIŞTI

Kıvırcık Ali'nin cenazesi cemevine getirilirken, tabutun arkasından yanındakilerden aldığı destekle yürüyebilen genç kadın dikkat çekti. Aslı Özütemiz, Kıvırcık Ali'nin henüz geçen yıl evlendiği ikinci eşiydi. ve Aslı 3 haftalık hamileydi. Sadece yeni eşi değil, ilk eşinden olma kızı Ecemsu da şoktaydı. Babasının fotoğrafını elinden düşürmeyen Ecemsu, sürekli gözyaşı döktü. Kıvırcık Ali'nin Ankara'da vatani görevini yapan oğlu Eren'in birliğinden izin alıp, İstanbul'a doğru yola çıkacağı öğrenildi. Eren'in cenazeye yetişebilmesi için tören yarına bırakıldı. Kıvırcık Ali'nin cenazesi yarın saat 13:00'de kendi yaptırdığı Er Mahmut Dede Cemevi'nde düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title