Haberler

Çoklu organ yetmezliğinden dolayı ölüm döşeğindeki Hakan Taşıyan'ın son hali sevenlerini kahretti

Güncelleme:

Türk müziğinin efsane isimlerinin başında gelen Hakan Taşıyan'ın organ nakli beklediği ortaya çıktı. Sanatçının son görüntüsü ise sevenlerini korkuttu.

Arabesk müziğinin duayeni Hakan Taşıyan sağlık sorunları yaşıyor. Ayağındaki ağrılar yüzünden tedavi görmeye başlayan Taşıyan'ın hastalığı, karaciğer ve böbrek rahatsızlığına kadar ilerledi.

"HAKAN TAŞIYAN ÖLÜM DÖŞEĞİNDE"

Erol Köse, Uçankuş ekranlarında yayınlanan Hayatın İçinden programında gündeme getirilen konu için "Alkol bütün kötülüklerin anasıdır. Artık o konulara girmenin anlamı yok. O veya bu sebeple Hakan Taşıyan çoklu organ yetmezliği yaşıyor. Durumu hafifletmeye gerek yok. Hakan Taşıyan ölüm döşeğinde. Çok gururlu bir insan. Kimselere derdini açmak istemiyor. Buradan devlet yetkililerimize, hayırsever izleyicilerimize sesleniyorum. Bu değerli sanatçıyı göz göre göre kaybetmeyelim. Kendisi Ankara'da yaşıyor. Uygun bir donör aranıyor... Çok acil böbrek ve karaciğer nakli yapılması gerekiyor" dedi.

Ölüm döşeğindeki Hakan Taşıyan'ın son hali sevenlerini kahretti

"BÖBREK VE KARACİĞER NAKLİ OLMASI LAZIM"

Kanalın evine konuk olduğu Hakan Taşıyan, konuşmakta dahi güçlük çekti. Taşıyan'ın arkadaşı Hakan Yılmaz ise "Organ nakil ameliyatı her hastanede gerçekleşmiyor, böbrek ve karaciğer nakli için hem maddi hem manevi desteğe ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Taşıyan Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (116)

MİNE:

Geçmiş olsun Yiğit mert dürüst insan Sen hiçbir. Zaman Çirkin haberle karşımıza Çıkmadın. Ne Yazıkki. Üzücü Haberle çıktın İnşallah Şifa Bulursun geçmiş olsun güzel İnsan

53
3
yanıtYanıtla
Muhalif:

Alkolik insanları sevmem

16
22
yanıtYanıtla
ismet:

niye organ bagislasin ki insanlar?? bir daha icki icip o organlari da harap etsin diye mi???

15
23
yanıtYanıtla
Doktor:

90li yıllara damga vuran Doktor şarkını çok dinlerdik.Allah şifa versin

35
2
yanıtYanıtla
Talha Bin Ubeydullah:

Ve İslam hukukunun bir kaidesi; bir kez daha ispatlanmış oldu. Sarhoş edici(alkol) madde haramdır ve bir çok kötülüğün baş müsebbibidir.Allah teala aklı başında, şuuru açık, sorgulayan insan - müslüman istiyor.

28
8
yanıtYanıtla
Şaman:

Ya ger işine alkolden olduğuna Allah adına yemin. Edebilir misin. Yoksa sadece zamla mı hareket ediyorsun ki zanın çoğu. Haramdır

yanıt1
yanıt1
MD..Edep..Edep....:

Bir müslüman böyle saçma saf yorum yapmaz. . . Birisi de derki madem doğru yoldasınız da müslümanlık iddiasında bulunan ülkelerdeki kan, gözyaşı nedir, neden adalet ve rüşvette ilerisiniz, ekonomi ve eğitimde diptesiniz diye? Selam ahlak ve erdemli insanlara olsun. . evet müslümanlara da ona buna kul olmayı değil; okumayı, anlamayı ve sorgulamayı ve de Rabbine kul olmayı ihsan etsin . .

yanıt6
yanıt0
MİNE:

İsminde yalan fikrinde yalan Zikrinde yalan Ölüm döşeğinde olan bir insana Bu yorumu gerçek müslüman yazmaz Örümcek kafalı Zındık Yazıklar olsun Böyle Yobaz insanlara

yanıt5
yanıt3
i.özgeren:

fetvaya gerek yok. hiçbirimiz mükemmel değiliz. geçmişolsun.

yanıt5
yanıt0
Berber:

Sadece kendine zarar olsa iyi. kaza yapıp başka hayatları söndür en saymıyorum

yanıt0
yanıt1
Tüm 116 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title