Haberler

Ölüleri Getirin Kitabı

Ölüleri Getirin Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Ölüleri Getirin Kitabı kitabının kısa özeti.

Kurtlar Hanedanı'nın devamı..."Benim taç giyme törenimden beridir, yeni bir İngiltere var. O İngiltere, bensiz varlığını sürdüremez." Öyle değil hanımefendi, diye düşündü Thomas. Gerekirse sizi tarihten silebilirim.1520'lerde İngiltere, felakete adım adım yaklaşıyordu. İngiltere Kralı'nın, erkek varisi olmadan ölme ihtimali kabul edilemezdi. Tarihe yön verecek ve erkek çocuğu olmayan Kraliçe'nin kaderini belirleyecek tek bir kişi vardı. Ve o kişi, Kral değildi...Tarihin skandal portrelerinden biri olan Anne Boleyn, bir döneme adını yazdıracaktı. Anne'le evlenmek için yedi yıl boyunca kanunlara, dine, halkına kafa tutan Henry'nin aşkı sonunda şiddetini yitirmeye başlamıştı. Her şey, Anne'in, Henry'ye bir erkek çocuk verememesiyle başladı. Aşkıyla hükümdarı esir eden Kraliçe'nin keskin zekası ve küstahlığı, Kral'ın eski dostlarını ve İngiltere'nin soylu ailelerini teker teker kraliyetten uzaklaştırıyordu. Henry'nin, Anne uğruna tahtından ettiği eski karısı Katherine sürgünde ölünce, Anne, dedikoduların ve komploların açık hedefi haline geldi.Thomas Cromwell, Henry'nin tek sözüyle Anne Boleyn'in sonunu getirmeye hazırdı. Boleyn ailesini alt etmek için Cromwell gerçek düşmanlarıyla işbirliği yapmak zorunda kalacaktı. Diğer bir tarafta ise, genç ve masum Jane Seymour, kraliyetin zehirli alyansının kendi parmağına geçmesini bekliyordu. Mantel, "Tudor Efsaneleri" üçlemesinin ilk iki romanı Kurtlar Hanedanı ve Ölüleri Getirin ile Man Booker Ödülü'ne iki kez layık bulunarak edebiyat tarihinin yıldızlarından birine dönüştü.(Tanıtım Bülteninden)

Yazar: Hillary Mantel

Yayınevi: Alfa Basım Yayım Dağıtım

ISBN: 9786051422541

Boyut: 14.0x20.0

Sayfa Sayısı: 556

Basım Yılı: Nisan 2013

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Anne Boleyn Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title