Haberler

Ölmeden Önce Son Selfieleri Oldu! Aynı Aileden 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Erzurum'da 5 kişilik aile hayvan yüklü kamyonla çarpıştı, 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Ailenin kazadan hemen önce restoranda çektikleri selfie son fotoğrafları oldu.

Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti. Ailenin, kaza öncesi birlikte yemek yiyip son kez birlikte selfie çekildikleri fotoğrafları ortaya çıktı. Ailesinden 4 kişiyi kaybeden selfieyi çeken genç kız ise yaşam mücadelesi veriyor.

AİLENİN OLDUĞU ARAÇ, HAYVAN YÜKLÜ KAMYONLA ÇARPIŞTI

Erzurum- Aşkale yolunun Küçükgeçit mevkiinde Erzurum'dan Giresun'a giden 54 yaşındaki İbrahim Aydın yönetimindeki araç, yol çalışması nedeniyle tek şeritten trafiğin işlediği yolda, karşı yönden gelen canlı hayvan yüklü kamyon ile çarpıştı.

4 KİŞİ ÖLDÜ, 1 KİŞİ AĞIR YARALANDI

Kazada, otomobil sürücü İbrahim Aydın, annesi Ayşe Aydın, eşi Gülyeter Aydın ve oğlu Muhammed Aydın olay yerinde hayatını kaybederken, yeni evlendiği öğrenilen 23 yaşındaki kızları Kevser Aydın Kara ise ağır yaralandı.

Kara, ambulansla önce Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ardından da Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Ameliyattan çıkan genç kızın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

ÇEKTİKLERİ SELFİE SON FOTOĞRAFLARI OLDU

Erzurum'da cezaevinde tutuklu olan bir yakınlarına ziyaret ettikten sonra memleketi Giresun'a dönmek üzere yola çıktıkları öğrenilen ailenin yolculuk sırasında Erzurum'da bir restoranda yemek yedikleri ve yemek öncesinde Kevser Aydın Kara'nın cep telefonu ile ailesiyle birlikte selfie çekimi yaptığı ortaya çıktı. Selfie fotoğrafı üzerindeki iki kalp işareti dikkat çekerken, bu fotoğraf ailenin birlikte çekildikleri son fotoğraf oldu.

Aydın ailesinin 4 ferdinin cenazelerinin Giresun'un Keşap ilçesi Gönüllü köyünde bugün ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ayşe Aydın Erzurum Giresun Aşkale 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

Adınızı Yazın:

ALLAH RAHMETEYLESİN

24
2
yanıtYanıtla
Vatansever:

offff offff böyle haberleri okudukça kahroluyorum canım çok sıkılıyor kendi yakınım ölse anca bu kadar üzülürüm. Allahım Büyük Allahım sen kazalardan belalardan koru. geride kalanlara peygamber sabrı ver yüce rabbim

23
1
yanıtYanıtla
İNSAF:

Allah rahmet eylesin. Fotoğrafta herkesin yüzünde hüzün var çok üzüldüm...

23
0
yanıtYanıtla
Üzülmemek eldemi:

Allah ailesine sabırlar versin derler bunun gibi üzücü olaylara ama bilmiyorlar o ölen anneleri amcaları yeğenleri kardeşleri ben öğle görüyorum ve içim yandı Baki Allah İnnelillah ve inneileyhiraciun.

16
1
yanıtYanıtla
Caglayan:

Allah rahmet eylesin

15
1
yanıtYanıtla
Duran Tekerlek:

Allah acil şifalar versin. Çok acı.

16
0
yanıtYanıtla
ümit sevilmiş:

ALLAH RAHMET EYLESİN

15
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Karşı yönden gelen araba yüzünden oluyor yani yine birilerinin ihmarkarlığı yüzünden canlar gitti

11
2
yanıtYanıtla
MUHAMMED:

ALLAH RAHMET EYLESİN. .

12
1
yanıtYanıtla
SİBGATULLAH CEYŞULLAH CUNDULLAH:

NE ACI ÖLÜM! ÖLÜMÜN EN ACISI DENSE DENSE BUNA DENİR. DEMEK Kİ ADAMLAR ÖLECEĞİNİ BİLİYORLARDI. YÜCE YARATAN MEKANLARINI CENNET, TOPRAKLARINI NUR ETSİN, YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI VE METANET DİLERİM. YOLDAŞLARI YÜCE YARATAN VE ONUN YÜCE İSLAM PEYGAMBERİ Hz. MUHAMMET S. A. V. OLSUN. NE ACI ÖLÜM. YÜCE YARATAN KİMSEYE VERMESİN!

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title