Haberler

Olıver Mccall, Sinan Şamil Sam'a Meydan Okudu

Dünya Boks Konseyi (Wbc) Yarı Final Maçında Sinan Şamil Sam ile Karşılaşacak Olan ABD'li Boksör Oliver Mccall, Sinan Şamil Sam'a Meydan Okuyarak, "Sinan, Benimle ya Erkek Gibi Dövüşecek ya da Ringde Bir Tavuk Gibi Kaçacak" Dedi.

Dünya Boks Konseyi (WBC) yarı final maçında Sinan Şamil Sam ile karşılaşacak olan ABD'li boksör Oliver McCall, Sinan Şamil Sam'a meydan okuyarak, "Sinan, benimle ya erkek gibi dövüşecek ya da ringde bir tavuk gibi kaçacak" dedi.

"Boğazın Boğası" lakaplı Türk boksör Sinan Şamil Sam'ın 16 Haziran'da Ankara'da WBC yarı final maçında karşılaşacağı Dünya Ağır Sıklet eski Boks Şampiyonu 42 yaşındaki ABD'li Oliver McCall, İHA muhabirine iddialı açıklamalar yaptı. Ankara'ya geldikten sonra ilk çalışmasını yapan Oliver McCall, unvan maçında kendisinin Sinan Şamil Sam'a karşı daha şanslı olduğunu iddia etti. Kampa girdiği otelden antrenman yapacağı salona yürüyerek giden Oliver McCall'u sokakta gören vatandaşlar, ABD'li boksöre büyük ilgi

gösterdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Sempatik tavırlarıyla ilgi çeken eski dünya şampiyonu McCall, karşılaşmanın posterinin önünde poz verdi ve Sinan Şamil Sam'ı işaret ederek, maçın galibinin kendisi olacağını söyledi. Çalışmalarına kondisyon ağırlıklı olarak başlayan McCall, rakibi Sinan Şamil Sam'a meydan okuyarak, "Benim daha önceden yaptığım maçları herkes biliyor. Ben, dünya şampiyonu olmuş bir boksörüm. Sinan Şamil Sam, bugüne kadar benim kadar tecrübeli bir boksörle dövüşmedi. Sinan'a karşı

kendimi daha şanslı görüyorum. Sinan'ı yeneceğim ve yeniden final oynayarak şampiyon olacağım" dedi.

Oliver McCall, son olarak kameralar önünde Sinan Şamil Sam'a mesaj göndererek, "Sinan'ın boğayla birlikte çekilmiş fotoğraflarını gördüm. Madem öyle, Sinan benimle ya erkek gibi dövüşecek ya da bir tavuk gibi kaçacak. Seni bekliyorum Sinan" ifadelerini kullandı.

Sinan Şamil Sam, profesyonel kariyerinde oynadığı 33 maçta 15'i nakavtla olmak üzere 30 galibiyet, 3 mağlubiyet aldı. Sinan Şamil Sam'ın unvan mücadelesine çıkacağı 42 yaşındaki ABD'li boksör Oliver McCall ise bugüne kadar yaptığı 58 profesyonel karşılaşmadan 50'sini kazanırken, 8 maçı kaybetti. Atatürk Spor Salonu'nda 16 Haziran akşamı yapılacak unvan maçını kazanan taraf, Oleg Maskaev-Samuel Peter maçının galibiyle Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu olabilmek için karşılaşacak. Sinan Şamil Sam ile Oliver

McCall'ın karşı karşıya geleceği maç akşamında 9 boks maçı daha yapılacak. 56 ülkenin canlı olarak yayınlayacağı maçın bilet fiyatları ise, yemekli VIP 300 YTL, VIP 150 YTL, diğer tribünler ise 100, 75, 50, 40, 25 ve 20 YTL olarak belirlendi. Biletlerin maç gününe kadar Biletix'den, maç günü ise Atatürk Spor Salonu gişelerinde satılacağı belirtildi. Karşılaşmayı Türkiye'de FOX TV canlı olarak yayınlayacak.

(EKO-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title