Haberler

Ölen Öğretmenleri İçin Çeşme Yaptırdılar

Sorgun Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencileri, genç yaşta ölen Beden Eğitimi Öğretmenleri Yasin Yılmaz adına okul bahçesine çeşme yaptırdı.

Sorgun Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencileri, genç yaşta ölen Beden Eğitimi Öğretmenleri Yasin Yılmaz adına okul bahçesine çeşme yaptırdı.

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, 27 yaşında kanser hastalığından hayatını kaybeden Beden Eğitimi Öğretmeni Yasin Yılmaz'ın anısının okul bahçesine yaptırılan çeşmede yaşatılacağını söyledi.

Yılmaz'ın görev yaptığı Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenlerinin bu vefalı davranışın kendisini duygulandırdığını dile getiren Ekinci, "Merhum öğretmenimiz gerek öğrencileri, gerekse öğretmen arkadaşları tarafından çok sevilen ve başarılı bir eğitimciydi." dedi.

Görev yaptığı okullardan biri olan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu spor salonuna da Yasin Yılmaz adının verildiğini aktaran Ekinci şunları kaydetti:

"Genç yaşta küçücük bir çocukla eşini bu dünyada bırakarak ebediyete göç eden Yasin Yılmaz hocamıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Bizler eğitim camiası olarak bu arkadaşımızın anısını yaşatmaya devam edeceğiz. Onun anısına okul bahçesine çeşme yaptıran Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Allah Yasin Hocamızın mekanını cennet etsin."

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Ekinci Sorgun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title