Haberler

"Adana Vazgeçilemeyecek Kadar Önemli Bir Kent"

Güncelleme:

Anadolu Girişimci İşadamları Derneğine iadei ziyarette bulunan Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur, "Adana vazgeçilemeyecek kadar önemli bir kent." dedi.

Anadolu Girişimci İşadamları Derneği'ne (AGİD) iadei ziyarette bulunan Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur, Adana sanayisinin geleceğinin parlak olduğunu söyledi.

AGİD Başkanı Seyfettin Alpat, Genel Sekreter Kamil Üzüm, Yönetim Kurulu Üyeleri Haluk İncecik, Muammer Beluk, Sabri Altunbağ ve Mehmet Özdoğru'nun da hazır bulunduğu ziyarette Adana ekonomisinin nasıl canlandırılacağı konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Adana'da güçlü sanayi kuruluşlarının bulunduğunu ifade eden Kaymakam Ahmet Okur, "Coğrafi ve ekonomik yönden cazibe merkezi olan Adana'da 3-4 OSB dolduracak kapasite mevcut. Eski parlak günleri kadar olmasa da Adana vazgeçilemeyecek kadar önemli bir kent." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AGİD Başkanı Seyfettin Alpat ise, üyelerinin güçlerini birleştirip daha da büyümelerini sağlamak için ortaklık kültürünü yaymaya çalıştıklarını söyledi.

Dernek faaliyetleri hakkında da bilgiler veren Alpat, "Üyelerimiz arasında ortaklık inşa ederek güçlerini birleştirmeleri yönünde çalışmalarımız var. Bu konuda üyelerimize yönelik seminerler tertip edeceğiz" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Okur Seyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title