Haberler

Okullarda Karne Heyecanı

Güncelleme:

Muğla Valisi Amir Çiçek, bedensel engeli nedeniyle 5 yıldır evinde eğitim gören 5. sınıf öğrencisi Ilgın Fidansu Pekçok'u ziyaret ederek, karnesini verdi.

Muğla'daki okullarda eğitim gören 147 bin 322 öğrenci karne alarak yarı yıl tatiline girdi.

Tören öncesi Muğla Valisi Amir Çiçek'e brifing veren İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, kentte 721 okulda 147 bin 322 öğrenciye 10 bin 18 öğretmen ve yöneticiyle hizmet verdiklerini söyledi.

Vali Çiçek de karnesi zayıf öğrencilerin ailelerine seslenerek, "Çocuklarımızın karnelerinde istenmeyen notlar olabilir. Bunların telafisi her zaman mümkündür. Çocuklarımızın yanlarında olduğumuzu hissettirdiğimizde çocuklarımız da çalışmaları ve yetenekleriyle toplumdaki yerlerini alacaklardır" dedi.

Brifingin ardından Vali Çiçek, Emirbeyazıt İlkokulu'nda öğrencilere karne dağıttı.

Öğrencilere tatilde dinlenmelerini, eğlenmelerini ve kitap okumalarını tavsiye eden Çiçek, ikinci döneme dinlenmiş ve okula hazırlanmış bir şekilde gelmelerini istedi.

Çiçek ile Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ve İl Alay Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik karne dağıttı.

Karne dağıtımı sırasında Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından öğrenci ve ailelerine bardak ve kalem hediye edildi.

Engeli öğrenciye evinde ziyaret

Vali Çiçek ve beraberindekiler, daha sonra bedensel engeli nedeniyle 5 yıldır evinde eğitim gören 5. sınıf öğrencisi Ilgın Fidansu Pekçok'u ziyaret ederek karnesini verdi.

Engelli öğrenci ile bir süre sohbet eden Çiçek, öğrenciden aldığı eğitim hakkında bilgi aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Kırbaç, Muğla'da 20 öğrencinin evde eğitim hizmetinden faydalandığını bildirdi.

Karnesi kötü öğrenciler evlerine yanlarında polisle gitti

Öte yandan Muğla Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında kentte karnesi kötü olan öğrenciler de Toplum Destekli Polisler tarafından ailelerine götürüldü. - Muğla

Kaynak: AA / Güncel

Tamer Kırbaç Amir Çiçek Ilgın Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title