Haberler

Okul Birincisi Çocuk Çaya Düşerek Kayboldu

Konya'nın Çumra İlçesinde İlköğretim 8. Sınıf Öğrencisi Çocuk, 23 Nisan Törenlerinden Sonra Gittiği Çarşamba Çayı Kenarındaki Çöp Dolu Poşeti Almak İsterken Çaya Düşerek Kayboldu.

Konya'nın Çumra ilçesinde ilköğretim 8. sınıf öğrencisi çocuk, 23 Nisan törenlerinden sonra gittiği Çarşamba Çayı kenarındaki çöp dolu poşeti almak isterken çaya düşerek kayboldu.

Edinilen bilgiye göre, Çumra ilçesi 60. Yıl Mehmet Yaylacı İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Ali Ekrem Önel (14) ilçede düzenlenen 23 Nisan törenlerinden sonra 3 arkadaşıyla birlikte tören alanından ayrıldı. Arkadaşlarıyla birlikte Çarşamba Çayı kenarına giden Önel, bir süre burada arkadaşlarıyla oturdu. Daha sonra çay kenarındaki çöp dolu poşeti gören Önel, poşeti almak için kanala doğru eğildi. Bu sırada dengesini kaybeden Önel, suya düştü. Arkadaşlarının ailesine haber vermesi üzerine polis ve jandarma ekipleri tarafından Çarşamba Çayı'nda arama çalışmaları başlatıldı. Dün akşam başlayan çalışmalar bugün de gün boyu devam ederken, henüz Önel'e ulaşılamadığı bildirildi.

Sınıf arkadaşları Ali Ekrem'in çok başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek, "Ali Ekrem, arkadaşlarıyla beraber çay kenarına gitmiş. Orada kenardaki çöpü almak isterken çaya düşmüş. Ali Ekrem bizim çok iyi bir arkadaşımızdı. Aynı zamanda okul birincisi ve ilçe ikincisiydi. Çok başarılı bir öğrenciydi. Çok üzüntülüyüz. İnşallah ölmemiştir çünkü onun tek hayali ilerde iyi bir savcı olmaktı" dedi.

(HİV-FM-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title