Haberler

Oktay Kaynarca, İbo Show'a katılanları eleştiren Güvenç Dağüstün'e öfke kustu

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde İbo Show'a konuk olan oyuncu Oktay Kaynarca, programa konuk olanları eleştiren Güvenç Dağüstün ile sosyal medya üzerinden birbirine girdi.

ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Olmaz dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, geçtiğimiz haftalarda İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'a konuk oldu. Müzisyen Güvenç Dağüstün ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Acayip bir kabus gördüm dün gece. İbo Show'a katılmışım. Kan ter içinde sıçradım yataktan" diye paylaşım yapınca Kaynarca öfkelendi.

"SANA DAHA KORKUNÇ ŞEYLER SIRALARIM, BİR DAHA O KELİMELERİ KULLANAMAZSIN"

Dağüstün'ün paylaşımına cevap veren başarılı oyuncu, "Çok mu korkunçtu? Sana daha korkunç o kadar şey sıralarım ki sevgili Güvenç Dağüstün, yaptığın yapmadığın, 'korkunç ve kabus' kelimelerini bir daha kullanmazsın! Herkese her şeye önyargı sana da aynı bakış açısı hakkını yaratır. Kapiş?" dedi.

Oktay Kaynarca, İbo Show'a katılanları eleştiren Güvenç Dağüstü'e öfke kustu

"İBO SHOW'A GİTMEYİ TERCİH ETMEM"

Kaynarca'nın tepkisi karşısında Güvenç Dağüstün, "Tercih meselesi Oktay'cım. Ben tercih etmem. Kaç arkadaşım gitmiş ayrıca. Benim üzüntüm o arkadaşlarımı sevdiğimden kaynaklıdır. İsim vs de yazmadım. Telefonlaşacak kadar da yakınız. Çok sevgiler" ifadelerini kullandı.

Oktay Kaynarca, İbo Show'a katılanları eleştiren Güvenç Dağüstü'e öfke kustu

"BU AKŞAM BUNLARIN ÜSTÜNE YAT, DÜŞÜN"

Kaynarca da bu paylaşım üzerine şu ifadeleri kullandı: "Arkadaşlarının yerine üzülmek! Tercih meselesi! İlk aklına geleni yazmak! Sen bu akşam bir bunların üstüne yat düşün! Özgürlük özgürlük özgürlük ama eşit ve kırmadan dökmeden!"

Oktay Kaynarca, İbo Show'a katılanları eleştiren Güvenç Dağüstü'e öfke kustuGüvenç Dağüstün

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Oktay Kaynarca Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (45)

tunç bey:

oktay kaynarca kim ki? üçüncü dünya ülkesinin üçüncü sınıf sanatçısı, tabii ki ibo show a katılacak, adamın kültürü bu kadar.

20
42
yanıtYanıtla
Sel kimsin oktay:

Sannene oktay. sen kimsinki.? hayati dizimi sandik cakma mafya git otur yerinde millete magya agzi yapma besleme.

18
33
yanıtYanıtla
Hasso:

Oktay kendini filmde sanıyor tehditlerin dizilerde geçer sen kimsin milleti tehdit edeceksin

14
36
yanıtYanıtla
fako:

oktay kaynarcadan böyle kekoca laflar görmek üzücü. kendini diziye fazla kaptırmış olsa gerek

17
33
yanıtYanıtla
YNT:

İŞİNİZ GÜCÜNÜZ MİLLETİ ELEŞTİRMEK HERŞEYE Bİ KALIP BULMAK. ADAM İSTEDİĞİ ÜSLUPLA KONUŞABİLİR NİYE BÖYLE DİYORSUNUZ MU DESEYDİ. MİLLETİN KONUSMASI BİLE DERT SİZE

yanıt4
yanıt5
mert:

Keko lar her yerde evindekilere bir dna testi yaptır bence

yanıt1
yanıt1
bence:

bende ibo show u seyretmeyi tercih etmiyom. çağ gerisinde kalmış bi program bana göre.

15
26
yanıtYanıtla
HTC:

SEN ÇAĞIN NE KADAR İLERİSİNİDESİN Kİ, BİRDE YARGILIYORSUN ?

yanıt10
yanıt3
fevzi:

bu ibo değil miydi asenayı tehdit eden, onca kadına tacizde tecavüzde bulunan, milleti vurduran ettiren, adam bildiğin suç makinası.

28
12
yanıtYanıtla
ERGÜN K .:

SEN HİÇ HATA YAPMADIN MI. ???

yanıt0
yanıt13
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title