Haberler

Okan Aydın, Bertul Kocabaş ve Mahmut Boz Eskişehirspor'da

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen törende Okan Aydınve Mahmut Boz ile 3'er yıllık, Bertul Kocabaş ile de 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen törende Okan Aydınve Mahmut Boz ile 3'er yıllık, Bertul Kocabaş ile de 1 yıllık sözleşme imzalandı. Eskişehirspor Külübü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi

Okan Aydın Bayer Leverkusen'den bonservisi ile transfer edilip kendisi ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. 1992 Almanya doğumlu olan ve forvet mevkiinde oynayan Okan, Bayer Leverkusen, Almanya U16, U17, U18, Türkiye U19 Milli takımlarında yer aldı. Bertul Kocabaş, Karabükspor'dan satın alma opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 1 yıllığına kiralandı. Bertul 1992 Almanya doğumlu ve forvet mevkiinde görev alıyor. Daha önce Almanya'nın Rot Weiss Ahlen, Hamburger SV ve Türkiye'de de Karabükspor'da görev alan Bertul 4 kez de Türkiye U21 Milli takım formasını giydi. Mahmut Boz Gençlerbirliği'nden takımımıza 3 yıllığına bonservisi ile transfer edildi. 1991 Eskişehir doğumlu olan Mahmut defans mevkiinde görev alıyor. Kariyerine Eskişehir Sağlıkspor'da başlayan Mahmut daha sonra Gençlerbirliği, Sivasspor, Karşıyaka ve Boluspor'da görev aldı. Mahmut Türk Milli Takımları yaş gruplarında 17 kez forma giydi.

ÖZEL ZİYARETÇİLER

Özel Ata Merkez Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim alan öğrenciler Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde antreman yapan teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile Eskişehirsporlu futbolcuları ziyaret etti. Yanlarında getirdikleri bir tepsi baklavayı futbolculara veren gençlerle Ertuğrul Sağlam yakından ilgilendi Merkez Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak Eskişehirsporlu futbolcular başarılar dlemek amacıyla ziyareti gerçekleştirdikleri söyledi.

SİVASSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Bu arada Eskişehirspor'da deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıkları sürüyor. Sakatlığı nedeniyle tedavisi devam eden Dede ve rahatsızlanan Hasan Hüseyin çalışmada yer almazlarken, adale sertleşmeleri bulunan Tarık ve Veysel, kasık ağrıları bulunan Necati ve Servet ile bel spazmı bulunan Boffin sağlık ekibi gözetiminde fitness salonunda çalıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bertul Kocabaş Eskişehirspor Okan Aydın Mahmut Boz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title