Haberler

Öğretmenlerle eğitim personeline 'seyahat muafiyeti'

Güncelleme:

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Eğitim Personeline Seyahat Muafiyeti" konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre, öğretmenlerle eğitim personelinden 13-14 Şubat'ta özel araçlarıyla yapacakları şehirler arası seyahatlerde izin belgesi istenmeyecek.

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Eğitim Personeline Seyahat Muafiyeti" konulu genelge gönderdi.

Genelgede, gerek 15 Şubat itibarıyla kademeli olarak yüz yüze eğitime geçilecek olması gerekse yarıyıl tatilinin sona ermesi nedeniyle başta öğretmenler olmak üzere eğitim öğretim personelinin, bu hafta sonu şehirler arası seyahatlerde bir yoğunluk oluşturabileceğinin değerlendirildiği belirtildi.

2 GÜN BOYUNCA MUAF OLACAKLAR

Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde yapılacak şehirler arası yolculuklarda (toplu ulaşım araçlarıyla yapılanlar hariç) seyahat izin belgesi alınması zorunluluğunun bulunduğu hatırlatılan genelgede, görev yaptıkları yer dışında bulunan öğretmenler ile diğer eğitim personelinin, 13-14 Şubat'ta özel araçlarıyla yapacakları şehirler arası seyahatlerde bu zorunluluktan muaf tutulacağı bildirildi.

KİMLİK İBRAZ ETMELERİ YETERLİ

Genelgede, bu kişilerin denetimler sırasında öğretmen/personel kimlik kartlarını ibraz ederek aile bireyleriyle birlikte görev yerlerine özel araçlarıyla seyahat edebilecekleri belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İçişleri Bakanlığı Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (37)

sağlıkçı:

bi biz sağlıkçılar bekleyelim tekkeyi herkes gezsin . ama o çorbayı içemeyelim garip

13
10
yanıtYanıtla
lüleburgaz:

sayın sağlıkçı. . . son zamanlar da gördük emekçi sağlıkçıları. lüleburgaz da çorlu da devlet hastanesinde görevli sağlıkçılar medet uman hastalara nasıl davrandıklarını. . . . paran varsa özel hastaneye gitmeye yoksa ölmeye mahkumsunuz. . . . başka söze gerek yok.

yanıt4
yanıt5
asker:

bu vatanı bekleyen savaşan şehit olan askerlerde yaz kış görevde hiç ağlıyormu szin görevinizde zor olabilir ama sağlıkcılar biraz abarttı işi

yanıt25
yanıt13
Komik:

Göreviniz korona bitince istifa edin

yanıt0
yanıt0
UFUT:

10-15 bin lira ikramiye verildi Allahtan korkun

yanıt0
yanıt0
Yatan öğretmen yatan İmam:

Öğretmenlerle İmamları sözleşmeli yapın hepsini. CAMİYE giden mi var? Okula giden mi var?

13
8
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

HAY AĞZINIZ BAL YESİN BEN DE ÇOK ELEŞTİRDİM BUNU HATTA REİS İN SAYFASINA DA YAZDIM AVRUPA DA ÖĞRETMENLER VS İŞE GİDEMEYEN TÜM MEMUR VE PERSONELE YÜZDE 40- YÜZDE 30 EKSİK MAAŞ VERİYORLARKEN BİZ ÇOK ZENGİN OLDUĞUMUZX İÇİN 1 YILI AŞKIN BİR ZAMAN DIR YOL MASRAFI VS YAPMAYAN ÖĞRETMEN İMAM KÜTÜPHANE ÇALIŞANLARI NET MAAŞ AMA ESNAF KIRILIYOR DÜKKAN KAPALI AMA VERGİLER DEVEM YAZIK YAZIK

yanıt3
yanıt3
Leyla 58 60 66:

Peki ama niye

15
1
yanıtYanıtla
İŞÇİ:

BİZ İŞÇİLER OLARAK DIŞARI ÇIKMIYORUZ DA ÖGRETMENLERİN NE AYRICALIGI VAR KARDEŞİM ZATEN OKULLAR KAPALI

13
3
yanıtYanıtla
ÇALIŞAN:

Çünkü köy okulları pazartesi günü açılıyor memleketlerinde olan öğretmenlerin okullarına gitmesi gerekiyor.

yanıt4
yanıt6
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title