Haberler

Öğrencilerin Bir Yıllık Emekleri Podyumda

Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı ‘Değer’ temalı defile düzenlendi.

Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı 'Değer' temalı defile düzenlendi.

NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi açık otoparkında gerçekleşen defilede, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü'nden 51 öğrencinin tasarımını yer aldığı defilede 166 kıyafet sergilendi. Ünlü manken İpek Tanrıyar'ın sunumu ile gerçekleşen ve iki bölümden oluşan defile ile ilgili olarak bilgi veren Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilay Ertürk, 10'uncu Mezuniyet Defilesi'nin ilk bölümünde 31 öğrencinin 86 kıyafetinin, ikinci bölümünde ise 20 öğrencinin 80 kıyafetinin bulunduğunu söyledi. Öğrencilerin son bir yılda moda gösteri ve proje dersinde tasarladıkları kıyafetlerden oluştuğunu belirten Doç. Dr. Ertürk, "Defilenin mankenleri İstanbul İpek Tanrıyar ajansından geldi. Kıyafetler, öğrencilerin moda gösteri ve proje dersinde yaptıkları 5 koleksiyondan oluşuyor. Öğrencilerin bu yılki teması değer. Değer teması altında öğrenciler Kendileri alt temalar belirledi. Bu doğrultuda çalışmalarını gerçekleştirdiler" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Üniversitesi İpek Tanrıyar Eskişehir Moda Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title