Haberler

Öğrencilerden Afrin'deki Askerlere Moral Mektubu

Ordulu öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekatı"na katılan Mehmetçik'e sevgilerini mektuplar aracılığıyla gönderdi.

Ordulu öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekatı"na katılan Mehmetçik'e sevgilerini mektuplar aracılığıyla gönderdi.

Kentteki çeşitli okullarda öğrenim gören Nuh Mete Aykut, Yusuf Taha Çetinkaya, Hikmet Çelenk ve Yakuphan Baş, "Ordu Mektuplarıyla Cephede" adlı proje başlattı.

Birçok okulda duyurulan proje kapsamında öğrenciler, Afrin'deki askerler için mektup yazdı.

Öğrencilerin duygularını kaleme aldığı 350 mektup, PTT Altınordu Şubesi'nden Afrin'deki askerlere ulaştırılmak üzere 6. Mekanize Tümen Komutanlığına gönderildi.

Öğrenciler adına basın açıklaması yapan Nuh Mete Aykut, "Biz, Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'ndaki Mehmetçiklerimiz ile omuz omuza olmayı canıgönülden istesek de şartlarımız maalesef el vermiyor. Yine de bir şekilde yanlarında olduğumuzu göstermek için toplam 350 mektupla başlattığımız projenin sonuna gelmiş bulunuyoruz." dedi.

Proje kapsamında 3 gün boyunca öğrencilerin Afrin'deki Mehmetçiklere olan duygu ve düşüncelerini yazdığını belirten Aykut, "Hayırlısı ile mektupları Mehmetçiklerimize ulaştıracağız. Tüm kalbimiz onlarla." ifadelerini kullandı.

Aykut, operasyonlarda şehit olan Mehmetçiklerin ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Açıklamanın ardından bazı öğrenciler, yazdıkları mektupları okuyarak basınla paylaştı.

Kaynak: AA / Güncel

Nuh Mete Afrin Ordu TSK Politika Güncel Haberler

title