Haberler

Öğrenciler Mülakatta Ter Döktü

Ordu Üniversitesi Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü’nü kazanan öğrenciler mülakatta ter döktü.

Ordu Üniversitesi Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü'nü kazanan öğrenciler mülakatta ter döktü.

Ordu Üniversitesi Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Fidan gerçekleşen mülakatlarla ilgili yaptığı açıklamada, "Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi bu yıl ilk defa bu bölüme öğrenci alıyor. Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü'ne 24 öğrenci hak kazandı. Bu bölümü kazanan öğrenciler kayıtlarını gerçekleştirdiler. Şu anda mülakat aşamasını gerçekleştiriyoruz. En üst puan 305,262 iken en alt puan ise 258.106 ile bölümün listesi kapanmıştır" dedi.

Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü'nün Türkiye genelinde 9 üniversitede yer aldığını belirten Fidan, "Bu bölümü kazanan öğrenciler bir yıl İngilizce okuyacaklar. Bölüme kayıt yapılan öğrencilerde boy, kilo ve sağlık şartları bulunmaktadır. Adaylar bu testlerden geçtikten sonra her iki test sonucuna göre test üzerinden ortalama 70 puan almaları gerekiyor" diye konuştu.

Gerçekleşen mülakatlarda öğrencilerin görevli öğretim üyelerince farklı testlerden geçirildiler. Mülakat sonuçlarının 5 Ağustos 2015 Cuma günü açıklanacağı bildirildi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Fidan Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title