Haberler

Öğrenciler İstedi, Rektör Yerine Getirdi

Adnan Menderes Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin sınav haftası dolayısıyla sosyal medya üzerinden Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan’dan çay ve çorba servisi istemesi üzerine, Rektör Bircan, Merkez Kütüphane ve İsabeyli Kampüsünde çay ve çorba servisi başlattı.

Adnan Menderes Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrencilerin sınav haftası dolayısıyla sosyal medya üzerinden Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan'dan çay ve çorba servisi istemesi üzerine, Rektör Bircan, Merkez Kütüphane ve İsabeyli Kampüsünde çay ve çorba servisi başlattı.

Sınav haftalarında geç saate kadar kütüphanede ders çalışan öğrenciler, kantinlerin kapalı olmasından dolayı sosyal medya üzerinden Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan'a çay ve çorba istediklerini iletti. Öğrencilerin taleplerine duyarsız kalmayan Prof. Dr. Bircan, okulun kütüphanesinde çay ve çorba servisi başlattı. Kütüphaneye gelerek, ders çalışan öğrencilerle sohbet eden Bircan, öğrencilere çorba ikram etti.

Prof. Dr. Bircan, öğrencilerin sosyal medya üzerinden yaptıkları çağrıya kayıtsız kalmadıklarını belirterek, 19.00 ile 22.00 saatlerinde çay ve çorba servisi yapılacağını söyledi. Rektörümüz, geç saatlere kadar kütüphanede ders çalışmanın zorluklarını bildiklerini ifade ederek "Öğrenci odaklı bir Üniversitede, tüm çalışmalarımız onların daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamaya yöneliktir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adnan Menderes Üniversitesi Cavit Bircan İsabeyli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title