Haberler

Oğluyla Neredeyse Aynı Yaşta Duran Hakan Peker, Estetik Mağduru Oldu

Güncelleme:

34 yaşındaki oğlu Burak ile neredeyse aynı yaşta görünen Hakan Peker, botoksu abartınca başka biri oldu. Hakan'ı görenler "Keşke estetik yaptırmasaydın." demeden edemedi.

56 yaşındaki Hakan Peker'in yaşını hiç göstermediği ve neredeyse 34 yaşındaki oğlu Burak ile aynı yaşta göründüğü söylenip duruyordu. Ancak Hakan Peker'in son hali herkesi şoke etti.

"KEŞKE ESTETİK YAPTIRMASAYDIN"

Sürekli botoks yaptıran Hakan Peker'in son hali görenleri şoke etti. Kaşlarını da kaldırtan Hakan Peker'i görenler, "Keşke estetik yaptırmasaydın." demeden edemedi.

İşte Hakan Peker'in son hali:

Hakan Peker ve oğlu:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hakan Peker Magazin Haberler

500

Yorumlar (40)

Can_B:

Allahin verdikleriyle yetinmeyenin sonu budur iste

15
2
yanıtYanıtla
KAAN:

YAHU YAŞINIZI YAŞASANIZA ZATEN GÜZEL BİR HAYAT SUNMUŞ RABBİM SİZE NEDEN KENDİNİZİ BU HALE SOKUYORSUNUZ

15
2
yanıtYanıtla
Allahtan Dileğim:

Ülkemizde binlerce çocuk kahvaltı yapmadan öğlen yemeği yemeden eğitim görüyor. kiminde mont yok bot yok. Islak çoraplarla zıngır zıngır titriyorlar. Botokslu sanatçı değil. Bu çocuklara yardım eli uzatan sanatçılar görmek isteriz. Sözüm Hakan pekere değil imkanı olupta 3 maymunu oynayan , maddi durumu imkanı olan tüm kişiler için geçerlidir.

13
3
yanıtYanıtla
İnşallah duyulur:

ne yazık ki binlerce çocuğumuz yetersiz beslenme veya imkanlar ile eğitim görmeye çalışmaktadır. buradan tüm yetkililere tüm ilgililere duyurulur. Bu çocuklarımız Ülkemizin bizlerin geleceği. Bu çocuklar hepimize emanettir.

yanıt2
yanıt2
değilmi:

Her canlı ölümü tadacaktır, acilen din denilen ve gerçek olan islamın rahatlatmasına ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum, gereğini yaparsan ölümden korkmanın bir manası olmadığını görürsün. . . değilmi

13
3
yanıtYanıtla
LİMONLU GAZOZ:

yaşını göstersen ne olur bu şiş suratından bin kat iyidir oğlun 50 yaşına gelecek sen hala 13 görünmek istiyorsun tıbbın çaresiz kaldığı Peker ağabeyimize sevgiler yahu bak Selçuk yöntem olsun Haluk Bilginer olsun Tamer Karadağlı olsun hepsi karizmatik ki üstelik Tamer''in babası yaşında ama sanırsın oğlu bence her yaşın bir güzelliği var kabul edelim yaşlanıyoruz bizden sonraki nesillere güzel gülen yüzler hatıra bırakalım yaşlı ama karizmatik sanatçı deseler ne olur :D

15
0
yanıtYanıtla
YORUMSEVER:

HAKAN PEKER KUŞUM AYDINA DÖNMÜŞ :d:d:d:d

11
3
yanıtYanıtla
Murat:

Yaşlılğa ve ölüme Care yok yok uçarı kaçarı yok yuzelli senede yasasan yüzüne geldiğinde yaslanirsin moruklasmaya care yok...

13
1
yanıtYanıtla
emire:

ben genel anlamda sözümü söylemek istiyorum, insan erkek veya kadın olsun yaşlanmanında çok güzel nimetleri var. faydalansak diyorum. sanıyorum günümüzde insanlara bu yetmiyor, bir yarış halindeler, ama bunun eni yok sonu yok, tam bir delilik hali ne yaptığını bilememezlik, halbuki bu yaşları görmeden ölen insanlar var, şükretmek gerek, hele sevdikleriyle birlikte yaşlanmak, bunların hepsi birer nimet, ne insanlar var 90 yaşına gelmiş, imanlarıyla sevip saymalarıyla, kendilerine hayran bırakıyor

12
1
yanıtYanıtla
????:

Tövbe Bismillah bu ne zombiye benzemiş

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title