Haberler

Oğluna hem annelik hem de antrenörlük yapıyor

Güncelleme:

MANİSA'da Yunusemre Belediyespor badminton takımı sporcusu 9 yaşındaki Ömer Faruk Özel, antrenörlüğünü yapan annesi İsmet Özel ile birlikte milli takım ve dünya şampiyonluğu yolunda çalışmalarını sürdürüyor.

MANİSA'da Yunusemre Belediyespor badminton takımı sporcusu 9 yaşındaki Ömer Faruk Özel, antrenörlüğünü yapan annesi İsmet Özel ile birlikte milli takım ve dünya şampiyonluğu yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Annesinin antrenörü olmasının kendisini motive ettiğini belirten Ömer Faruk Özel, hedefinin dünya şampiyonu olarak Türk bayrağını dalgalandırmak olduğunu söyledi.

Yunusemre Belediyespor badminton takımı sporcusu ilkokul 4'üncü sınıf öğrencisi Ömer Faruk Özel'in antrenörlüğünü, kulüp antrenörü olan annesi İsmet Özel yapıyor. 3 yıldır badminton oynayan Ömer Faruk Özel, başarılı bir badmintoncu olmak için çalışmalarını aralıksız sürdürürken hem antrenörü hem de annesi olan İsmet Özel ile birlikte, hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor.

'ANNEMİN SAYESİNDE DÜNYA ŞAMPİYONU OLACAĞIM'

Annesiyle çalışmanın kendisini motive ettiğini dile getiren Ömer Faruk Özel, "Hedefim Türkiye şampiyonluğu, ardından milli olup, daha sonra dünya şampiyonu olmak. Amacım bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandırmak. Annem bana antrenörlük yapıyor. Onunla çalışırken motive oluyorum. Annemin sayesinde dünya şampiyonu olacağım" diye konuştu.

'DİĞER ÖĞRENCİLERİMDEN AYIRMIYORUM'

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde 6 yıldır badminton dersleri verdiğini belirten antrenör İsmet Özel, "Bu branşta 2 milli sporcum var. Haftanın 5 günü çalışıyoruz. Mümkün olduğunca amacım milli sporcu çıkarıp ülkemizi temsil etmek. İyi bir sporcu, iyi bir birey, iyi bir antrenör olmaya çalışıyorum. Badmintonu çok seviyorum ve herkese de tavsiye ediyorum. Oğlumun badmintonla ilgili yeteneğini keşfettim. Severek yapıyor ve çok yetenekli bir çocuk. Sporla ilgilensin ve bırakmasın istiyorum. Hoca olarak oğlumu yetiştiriyorum. Diğer öğrencilerime nasıl davranıyorsam ona da aynı şekilde davranıyorum. Bu branşla ilgilenmesi hoşuma gidiyor. Öğrencilerimin önce Türkiye şampiyonlarına daha sonra da uluslararası şampiyonalara olimpiyatlara katıldıklarını görmek istiyorum. Aynı şekilde oğlumun da bu başarısını görmek en büyük dileğim. Bu benim için gurur verici olacak. Oğlumun oralarda olması beni çok mutlu edecek. Tabii ki bu öncelikle onların istekleri ve çabalarıyla olacak. Biz de zaten elimizden gelen desteği onlara sağlıyoruz" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmet Özel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title