Haberler

Ofisinizi İstediğiniz Ölçülerde Kendiniz Tasarlayın

Adana’nın ticari yaşamında yeni ufuklar açmaya hazırlanan bölgenin ilk karma projesi Kiza Kurumsal İş Merkezi, bir ilke daha imza atarak, isteyenlere, istedikleri oda sayısı ve büyüklükte ofis sahibi olma imkanı sunuyor.

Adana'nın ticari yaşamında yeni ufuklar açmaya hazırlanan bölgenin ilk karma projesi Kiza Kurumsal İş Merkezi, bir ilke daha imza atarak, isteyenlere, istedikleri oda sayısı ve büyüklükte ofis sahibi olma imkanı sunuyor.

Balak Metal ve Kurt İnşaat ortaklığıyla Adana- Mersin D-400 karayolu, otogar kavşağındaki eski Tekel fabrikası arazisinde inşa edilen Kiza Kurumsal İş Merkezi, her geçen gün yükselmeye devam ediyor. 12 blokta 990 ofis, 287 iş yeri ve 120 odalı business otelden oluşan Kiza, akıllı ofis teknolojileriyle donatılmış farklı ofis seçenekleriyle, klasik ofis mantığından kurtulup, daha rahat, daha ferah ve sorunsuz bir ortamda çalışmayı arzu eden iş dünyası temsilcilerini bekliyor. Modern mimarisi, doğru lokasyonu ve sosyal alanlarıyla iş merkezinden çok yaşam merkezi olan Kiza, ticarette güç kazanmak isteyen iş dünyasının profesyonellerine sınırsız avantaj ve imkan sağlıyor.

İDEAL ÖLÇÜLERDE OFİS FIRSATI

Adana iş dünyasını yeniliklerle tanıştırmaya devam eden Kiza Kurumsal İş Merkezi, bir ilke daha imza atıyor. Uygulamayla müşteri, istediği oda sayısı, oda büyüklüğü ve metrekarelerde ofis sahibi olma şansını yakalıyor.

Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, müşteriye ofisini istediği ölçülerde tasarlama imkanının sunulduğu bu modelin Adana'da ilk kez uygulandığını belirterek, "Herkesin ihtiyacı olan oda sayısı farklı oluyor. Kimine 2 oda yeterken, kiminin ihtiyacını 5 oda karşılıyor. Oda büyüklüklerinde de tercihler değişebiliyor. Bazı müşteriler daha küçük odalar talep ederken, bazıları daha büyük ve geniş odalar istiyor. Biz de tüm bu talepleri karşılayabilmek için müşteriyi özgür bırakıyoruz. Müşteri bize ihtiyacı olan oda sayısını, odalarda istedikleri ölçüleri veriyor. Biz de müşterinin istediği metrekarelerde ofisi hazırlıyoruz. Böylelikle müşteri, kendisi için ideal olan ofise kavuşmuş oluyor" dedi.

Ofisleri yeni sahiplerine dayalı döşeli olarak da teslim edebileceklerini kaydeden Kurt, bunun için ürün yelpazesi çok geniş olan bir ofis mobilyaları firması ile işbirliği yaptıklarını ve 7 ayrı paket seçeneği hazırladıklarını ifade etti. Kurt, "7 ayrı ofis mobilyası seçeneğinin yanı sıra karma paketlere de imkan tanıdık. İsteyen müşterimiz, kendi zevkine göre de mobilyasını seçebilecek" diye konuştu.

YENİLİKLER ARTARAK SÜRECEK

Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde mutlu bir çalışma ortamı sağlama adına müşterilerin beklenti ve ihtiyaçlarına uygun adımlar attıklarını belirten Aydın Kurt, Kiza'nın sektöre kazandırdığı yeniliklerin, bundan sonraki süreçte de artarak devam edeceğini kaydetti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Kurt Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title