Haberler

Oda Tv Davasında 8'inci Duruşma

Cem TURSUN / İstanbul DHA) Ergenekon soruşturması kapsamında aralarında gazeteciler Nedim Şener ile Ahmet Şık'ın da bulunduğu 12'si tutuklu 14 sanık hakkında açılan Odatv davasının 8.duruşması görülmeye başlandı.

Oda TV DAVASINDA 8'İNCİ DURUŞMA

Cem TURSUN / İstanbul DHA) Ergenekon soruşturması kapsamında aralarında gazeteciler Nedim Şener ile Ahmet Şık'ın da bulunduğu 12'si tutuklu 14 sanık hakkında açılan Odatv davasının 8. duruşması görülmeye başlandı. Duruşmaya tutuklu 11 tutuklu sanık katılırken tutuksuz sanıklardan İklim Ayfer Kaleli de duruşmada hazır bulundu. Diğer tutuksuz sanık Ahmet Mümtaz İdil ise duruşmaya rahatsızlığı nedeniyle katılmadı. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda faaliyet gösteren özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık Coşkun Musluk yarım kalan savunmasına devam ediyor.

UĞUR DÜNDAR DURUŞMAYI İZLİYOR

Duruşmayı usta gazeteci Uğur Dündar ile birlikte Tuğçe Tatari, Serdar Akinan ve Ruşen Çakır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda gazeteci duruşmayı izliyor. Davanın bütün duruşmalarını takip eden CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner bugün de duruşmayı takip ediyor. Duruşma tutuklu sanık Coşkun Musluk'un savunmasıyla devam ediyor. - İstanbul / Kağıthane

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nedim Şener Uğur Dündar Ahmet Şık İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title