Haberler

Oda Başkanları Belsa'da Bir Araya Geldi

İzmit Belediyesi Belsa Plaza’da esnaf ve oda başkanlarının katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

İzmit Belediyesi Belsa Plaza'da esnaf ve oda başkanlarının katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

İzmit Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapılan toplantıya Belediyenin Esnaf Masası Koordinatörü Adnan Metin, Ruhsat Denetim Müdürü Muhammet Elgin, Zabıta Müdürü Nihat Kaymak, Ayakkabı Tamircileri Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, Lokantacılar Odası Başkanı Hikmet Özdemir, Kocaeli Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı İsmail Çeliker, Pastacılar Odası Başkanı Yaşar Yılmaz, Kocaeli Ticaret Odası'ndan İsmail Uslu ile Ticaret İl Müdürlüğü'nden Emin Altun katıldı.

Toplantıda İzmit Belediyesi sınırları içerisinde bulunan işyerlerine yönelik geçtiğimiz yıl boyunca yaklaşık 22 bin denetim yapıldığı bu senede denetimlerin devam ettirilmesi kararlaştırıldı. Yetkililer toplantıda dışarıda gıda satışı yapılmaması, kurallara uymayanlara ceza uygulanması, tuhafiyecilere etiket kullanma zorunluluğu getirilmesine, ekmek gramajları ile kafe ve benzeri işyerlerinde canlı müzik ile ilgili konuların da görüşüldüğünü söylediler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Yaşar Yılmaz Adnan Metin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title